Gratis

Tribers Campfire: Activating Agile bij KLM

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De oude verkeerstoren van Schiphol

4e etage

Stationsplein ZW 602

1117 CN Schiphol-Oost

Netherlands

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In deze editie van de Tribers Campfire op 30 mei deelt Marthe van Rooij, Product Manager bij KLM, de Agile Journey van KLM Passenger Operations. Ervaar het verhaal vanuit de oude verkeerstoren op Schiphol. De liefhebber kan ook nog eens vliegen in de cockpit van een Boeing 737 Flight Simulator.

KLM in het Agile-landschap
KLM wil de meest klantgerichte, innovatieve en efficiënte network carrier van Europa worden door het creëren van ervaringen die je bijblijven. Om deze ambitie waar te maken wordt er veel geïnvesteerd in innovatieve oplossingen. Al deze ontwikkelingen vinden plaats in de KLM Digital Studio met verschillende Agile teams. Bekijk als opwarmertje alvast deze video.

Wat is een Tribers Campfire?
De Tribers Campfire Sessions zijn een platform voor sterke Agile verhalen. Een community waar we van elkaar leren door ervaringen te delen. Waar sta jij in de Agile transitie? Heb je het gevoel dat het Agile gedachtegoed daadwerkelijk doorleefd wordt in de hele organisatie? Of geloof jij ook dat hier nog stappen gemaakt kunnen worden? Deel en ontdek het tijdens onze Campfires. Let’s grow!

Programma:
14:30 – Ontvangst in de oude verkeerstoren

15:00 – Activating Agile: Tribers Story
We starten met een korte introductie over de Tribers.

15:30 – Activating Agile bij KLM
Marthe van Rooij zal het verhaal vertellen hoe KLM erin geslaagd is om teams te laten denken vanuit waarde en hoe ze ervoor heeft gezorgd dat ook de business betrokken is in het Agile gedachtegoed. De volgende stap wordt het inrichten van value streams en we zoeken hier graag de interactie op.

17:00 – Fly and Drinks
Deel onderling Agile verhalen met elkaar onder het genot van een drankje, of neem plaats in de Boeing 737 Flight Simulator en ervaar hoe het is om een vliegtuig aan de grond te zetten. Het aantal plaatsen is beperkt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De oude verkeerstoren van Schiphol

4e etage

Stationsplein ZW 602

1117 CN Schiphol-Oost

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen