Gratis

Tribers Campfire: Agile Portfolio Management bij Hema

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rockstart Event Space

10 Rigakade

1013 BC Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom naar onze Campfire en ontdek hoe we Agile Portfolio management hebben geactiveerd op basis van de lean startup principes bij Hema.

Over dit evenement

Komen initiatieven binnen jouw organisatie onvoldoende van de grond? En als een initiatief is opgestart duur het te lang vordat de klant er iets van merkt? Herkenbaar? Kom naar onze Tribers Campfire: Agile Portfolio versnelling bij Hema en ontdek hoe je innovatie en business development kunt versnellen in jouw organisatie.

Met Agile Portfolio Management koppel je verschillende business initiatieven aan de strategische thema’s van de organisatie zodat je maximale business waarde oplevert.

Tijdens de Tribers Campfire op 2 april vertelt Martin Molenkamp, Manager Digital Portfolio, Innovation & Transformation, hoe hij Agile Portfolio Management heeft ingericht binnen Hema om de juiste initiatieven te kiezen. Hij zal ons meenemen door de fases van het Hema innovatieframework en hoe het Innovatielab bijdraagt aan het valideren van nieuwe business ideeën.

"Bij HEMA hebben we een innovatie lab opgezet en Agile Portfolio Management ingericht om sneller klantwaarde te realiseren" - Martin Molenkamp

Programma

14:30 - 15:00 Ontvangst bij Rockstart, de eerste Europese startup accelerator in de Amsterdamse Houthavens.

15:00 - 15:30 Denk en werk als een Startup: Tribers Story.

We starten met een korte introductie over de Tribers en hoe we een startup cultuur activeren in een corporate omgeving om business development te versnellen.

15:30 - 17:00 Activating Innovation bij Hema.

Martin Molenkamp zal zijn verhaal vertellen over hoe Hema erin geslaagd is om innovatie te versnellen binnen Hema Digital. Hij heeft een aantal mooie lessen om te delen. De volgende stap wordt de samenwerking met de business versterken en we zoeken hier graag de interactie op.

17:00 - 18:00 Drinks!

Deel onderling verhalen met elkaar onder het genot van een drankje, of ontdek wat voor innovaties er lopen binnen Rockstart.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rockstart Event Space

10 Rigakade

1013 BC Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen