Gratis

Tribers Get Together: HR in Agile teams

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tribers

Binckhorstlaan 36

M520

2516 BE Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De volgende Tribers Get Together staat in het teken van HR in een Agile omgeving. Hoe ga jij als Scrum Master om met HR vraagstukken in jouw team? Hoe werkt dat organisatiebreed? Welke uitdagingen zie jij? Tijdens deze Get Together leren we niet vanuit een boekje, maar juist door ervaringen te delen. Ben jij erbij?

Onze ervaring delen we graag
Tribers is voortgekomen uit Finext, dé organisatie in Nederland die bekent staat om zijn volledige zelfsturing, en dat al ruim 20 jaar. En daar zijn we trots op.

HR in een zelfsturende Agile omgeving is ons niet vreemd, zo evalueren wij samen met het team, is werving geen functie maar een rol in het team en beslissen wij als team over ons salaris.

Wat is een Get Together?
De Tribers Get Together is een platform voor Agile kennisdeling. Een community waar we van elkaar leren door ervaringen te delen. Wordt het Agile gedachtegoed in jouw organisatie of team daadwerkelijk doorleeft, of is er nog werk aan de winkel? Deel en ontdek het tijdens onze Get Together, ditmaal met de focus op HR en zelfsturing in Agile teams. Let’s grow together!


Programma

 • 18:00 – Ontvangst (incl. pizza)
 • 18:30 – Get Together
  >> HR in Agile Teams
  >> HR in Agile Organisaties
  >> Onze ervaring: HR binnen Tribers
  >> Lagerhuis: Agile in HR?
 • 20:00 – Tijd voor een Tribale
  >> Mix and mingle onder het genot van ons speciaal gebrouwen Tribale biertje

Locatie
Binckhorstlaan 36 Den Haag. Klik hier voor de routebeschrijving.


Aanmelden
Alleen bij bevestiging is je plaats gegarandeerd. Het is niet nodig je E-ticket mee te nemen.


Wie zijn wij?
Als onderdeel van Finext ervaren we dat zelforganiserende agile teams in staat zijn maximale klantwaarde te leveren. Om organisaties hierin te faciliteren hebben we in april de Tribers
gelanceerd.

Vanuit Tribers geloven wij in een Agile aanpak voor succesvolle projecten. Hiermee doelen wij niet op een rigide inzet van rituelen met de scrum guide als handleiding, maar om het activeren van de Agile mindset. Wij verbinden mensen, genereren échte klantwaarde en bewegen teams van Doing Agile naar Being Agile.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tribers

Binckhorstlaan 36

M520

2516 BE Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen