€ 10,70 – € 31,08

Tribute on The Rocks: Eagles by The Eagles Legacy

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

On the Rocks, by SilverDome Zoetermeer

20 Van der Hagenstraat

2722NT Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wie kent ze niet? Hits als : Desperado, New Kid In Town, Life In The Fast Lane en natuurlijk Hotel California, blijven de laatste jaren hoog in de top-2000 lijsten terugkomen. Een bewijs dat Eaglesmuziek van alle tijden is!

Op zaterdag 7 september zullen The Eagles Legacy een tribute brengen aan deze legendarische tijdloze amerikaanse superband. Hiervoor betreden zij vanaf 20:00 uur het podium van Club On the Rocks (bye SilverDome)

Club On The Rocks - by SilverDome
Club on the Rocks, onderdeel van SilverDome Zoetermeer, is de nieuwste muziektempel uit de regio haaglanden, die het oude clubgevoel doet herleven. Met deze eerste editie van 'Tribute on the Rocks' geven zij de aftrap voor een serie clubavonden met legendarische tributeconcerten.

The Eagles Legacy
The Eagles Legacy bestaat uit muzikanten die hun sporen op muzikaal gebied ruimschoots hebben verdiend. Met deze rijke ervaring zijn zij in staat om de muziek van de Eagles qua instrumentatie en zang zeer dicht te benaderen. In een show van 2 uur vertelt The Eagles Legacy het muzikale verhaal van de Eagles. Ondersteund door sfeerbeelden waant het publiek zich in de tijd waarin de naweeën van de Flowerpower nog voelbaar waren en artiesten op zoek naar een eigen identiteit. De Eagles vonden hun identiteit in virtuoos gitaarspel en dito harmonieën.

Door de jaren heen heeft The Eagles Legacy een spoor van waardering door Europa getrokken. Met als basis Nederland, zijn ook België, Luxemburg en Duitsland geregeld gastland geweest. Voor zowel klein als groot publiek komen de heren tot hun recht waarbij de mix tussen energie en gevoel perfect in balans is. Een ware must voor de echte Eagles liefhebber.

Datum: Zaterdag 7 september 2019
Tijden: 20:30-22:30
Zaal open: 19:30-00:00
Onlinetickets: € 9,50 per persoon
Deurverkoop: € 12,00 per persoon

Locatie: Club On The Rocks, by SilverDome
Adres: van der Hagenstraat 20, 2722 NT Zoetermeer

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

On the Rocks, by SilverDome Zoetermeer

20 Van der Hagenstraat

2722NT Zoetermeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen