Gratis

Tropicana Fest - Music meets Art | Guus Bok Liveband in Concert

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BlueCity

100 Maasboulevard

3063 NS Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Guus Bok geeft Tropicana Concert

Over dit evenement

Een primeur voor Rotterdam: een muziekconcert in het oude zwembad Tropicana. De Nederlandstalige popartiest Guus Bok zal er samen met zijn 7-koppige liveband een concert geven van ongeveer 1,5 uur. Hierbij spelen zij eigen muziek, waaronder de klassiekers ‘Nadien’ en ‘100%’, maar ook 5 nieuwe nummers van zijn nieuwste album dat dit jaar zal verschijnen.

TROPICANA

Het oude Tropicana zwembad staat bekend als een rauwe, Rotterdamse locatie. Deze staat geheel in het teken van duurzaamheid, iets wat Guus aan het hart gaat en ook regelmatig promoot. Het voormalige zwembad is nu de thuisbasis van BlueCity, een ‘broedplaats’ voor duurzame start-ups met innovatieve ideeën. Ook tijdens de show zal het duurzame karakter van de locatie merkbaar zijn door een duurzaam drankje aan de bar, zoals een biertje van Vet&Lazy of een limonade van lokale wildpluk. Er zijn zowel staan - als zitplaatsen.

GUUS BOK

Guus is in Rotterdam en omgeving bekend van het lied ‘Rotterdam Leeft In Mij’, Rondje Rotterdam en de Decathlon reclame. Ook was hij 1,5 jaar de huisband van het TV-programma ‘De Eretribune’ van FoxSports.

RIVM

Tijdens deze georganiseerde bijeenkomst wordt voldaan aan de huidige RIVM maatregelen. Zo mogen er hoogstens 100 man publiek binnen, en wordt 1.5 meter afstand gehanteerd. Huishoudens mogen bij elkaar zitten, evenals 2 mensen die geen huishouden vormen. Ook wordt de koepel goed geventileerd en zal de luchtvochtigheid hoog zijn. Tot slot zal meezingen minder gevraag worden, applaudisseren is wel uitbundig toegestaan.

PAY WHAT YOU WANT

Niet alleen de locatie is bijzonder, ook de manier van prijzen is anders dan anders. De zanger hanteert een “pay what you want” principe: de entree is gratis en de bezoeker kan na afloop bepalen hoeveel hij/zij wil betalen. En dat kan via een zelf in te vullen bedrag via een Betaalverzoek/Tikkie.

Het concert zal plaatsvinden op zondag 13 september om 12:15. Wil je dit niet missen? Reserveer dan nu een plekje via deze website!

VOOR HET OCHTENDCONCERT, KLIK HIER: http://bit.ly/TropicanaConcert2020_1200

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BlueCity

100 Maasboulevard

3063 NS Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen