€ 16,92

True Stories Told Live - 2nd Edition - Achterhoek

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grand Café Markt 5

5 Markt

7131 DG Lichtenvoorde

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een intiem podium voor echte verhalen die verbinden.

Over dit evenement

Een intieme setting, echte verhalen en mooie gesprekken die daaruit volgen. Kom naar de tweede editie van True Stories Told Live en laat je verrassen, ontroeren en inspireren.

True Stories Told Live - 2nd Edition

Maandag 6 april @Markt 5 in Lichtenvoorde

19.15 inloop - 19.45 start

Georganiseerd en gehost door storyteller Jantien Klein Ikink & marketing communicatie specialist Imke te Selle.

Na een volledige uitverkochte eerste editie, met hartverwarmende reacties vanuit het publiek en van de sprekers (openhartig, puur, vernieuwend, gedurfd, raak, beter dan verwacht, verbindend, liefdevol, waar het echt om gaat en ik heb tal van nieuwe interessante contanten opgedaan…), is het tijd voor de tweede editie van True Stories Told Live in de Achterhoek. We hebben volop feedback opgevraagd en op basis daarvan een aantal dingen uitgebouwd of aangepast om het event nog mooier te maken. Zo hebben we de coachingsdag voor de sprekers uitgebreid, hebben we betere zitplekken in de zaal en werken we dit keer zonder thema. Het persoonlijke verhaal is de richtlijn.

Wat is het idee?

Op maandagavond 6 april gaan 8 sprekers het podium op om een persoonlijk en ‘echt’ verhaal te delen. Waarom? Omdat verhalen verbinden. Voor de sprekers is het een uitgelezen kans om in een veilige en intieme setting tijdens de coachingsdag meer te leren over storytelling en public speaking en dit direct in de praktijk te brengen. En voor alle aanwezigen in de zaal zal het vertellen van kwetsbare en inspirerende verhalen een uitnodiging zijn om mooie gesprekken en verbindingen met elkaar aan te gaan.

Erbij zijn?

Enthousiast geworden? Te gek. Voorkom teleurstelling en bestel direct je kaartje hier, want de vorige keer waren we helemaal uitverkocht! En, vergeet niet je collega's, vrienden, buurman, oma en geliefde uit te nodigen ;)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grand Café Markt 5

5 Markt

7131 DG Lichtenvoorde

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen