Uitverkocht

Try-out: Dany Lademacher's Wild Romance

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een zeer unieke en exclusieve Try-out van Dany Lademacher's Wild Romance! Op zondag middag 22 oktober 2017 aanvang 15:00uur. Cactus open vanaf 14:00uur, Entree vvk €15,- (aan de deur €17,50).
Zojuist terug van een succesvolle tournee uit Duitsland is dit dé Kans om Nederlands meest swingende en authentieke Rockers live te zien & horen.
Van de festivals en de poppodia via een "tussenstop in de Cactus" op weg naar de theaters. Vandaar deze bijzondere, exclusieve Try-Out op een plaats waar het ooit begon: een café!
Herman Brood & Dany Lademacher zijn nog steeds dé legendarische iconen van de Nederlandse rockmuziek.
Met alle grote hits zoals “Saturday Night” en “Never Be Clever” veroverden zij Nederland, België, Duitsland en the rest of the World.
Hun hit “Saturday Night’ bereikte zelfs de status van ‘the national USA Break Out’ Hitparade in alle 50 staten van de USA.

De naam Wild Romance doet nog steeds onze harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens. Herman Brood’s Wild Romance is nog steeds een geoliede en meer dan Broodwaardige Rock & Roll machine, een fenomeen van ongekende klasse. Alive and Kicking!

Dany Lademacher’s Wild RomanceTM gaat meteen vol in de muzikale aanval. Met een repertoire waarin alle grote hits van Herman Brood en Dany in een ongekende Herman Brood Hommage voorbij komen.
Stampend en strak. Maar ook werk van het nieuwe Album ‘Out of Heaven. Rock ’n roll die je ouderwets bij de keel grijpt....
Herman Brood’s Wild Romance droombezetting is een muzikaal cadeau voor iedereen!
Dit wil en mag je als Fan niet missen.....


2017 JUBILEUM JAAR WILD ROMANCE
-Herman Brood & His Wild romance opgericht in 1977.
-In 2017 viert Dany Lademacher’s Wild Romance het 40-jarige jubileum in het 2017 Jubileum Jaar – muzikale “Out Of Heaven” en in de Theater Tour “ Wild Romance Unplugged Theater Tour - Out of Heaven”.
-40 Jaar Rockgeschiedenis komt voorbij.


Guitars & Vocals; Dany Lademacher
Lead Vocals; Edgar Koelemijer
Guitars & Vocals; David Hollestelle
Keyboards & Vocals; Otto Kooymans
Drums & Percussion; Jan ‘t Hoen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen