€ 10

Try-Out Jubileumconcert: 30 jaar Ralph van Manen

Venster Acties en details

€ 10

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

filadelfia heerenveen

114 Herenwal

8441 BD Heerenveen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Als voorloper op de jubileumtour “De liefde nog het meest’, speelt Ralph van Manen vrijdag 5 november in de Filadelfia Kerk te Heerenveen.

Over dit evenement

Als voorloper op zijn jubileumtour “De liefde nog het meest’, speelt Ralph van Manen vrijdag 5 november met zijn voltallige band in de Filadelfia Gemeente in Heerenveen. Zijn band bestaat uit Suzanne van der Velde, Jan-Willem van Delft, Jay-P, Luca Genta, Wim Rebergen en Wilkin de Vlieger in Heerenveen. Op deze unieke avond kunt u een voorproefje krijgen van de aanstaande tour die in november plaatsvindt. De opbrengst van deze avond gaat volledig naar de Filadelfia gemeente, waar we te gast zijn!

Omdat het hier om een 'Evenement' gaat en geen 'kerkdienst' zal er een gezondheidscheck worden gedaan, door middel van het tonen QR code of een negatieve test.

Jubileumtour Ralph van Manen – 30 jaar Al 30 jaar is Ralph van Manen één van meest toonaangevende artiesten van de Nederlandse gospelwereld. Met zijn uitgebreide repertoire heeft hij menig hart weten te raken. Na ‘Dichterbij’ en ‘Steeds meer’ verscheen dit voorjaar zijn langverwachte derde Nederlandstalige CD: De liefde nog het meest". Met de inmiddels veelvuldige beluisterde gelijknamige titelsong en de hit ‘De hemel op het plein’ een prachtig duet met Stef Bos. In November tourt hij met voltallige band door het land.

Wanneer je al 30 jaar als professional meedraait in de muziekwereld, dan mag je gerust zeggen dat je een oude rot in het vak bent. Ralph van Manen, die zijn liefde voor muziek ontdekte op een oud traporgeltje bij zijn tante thuis, heeft het allemaal meegemaakt. Hoogtepunten, zoals zijn doorbraak met de band Target op het Flevo festival, platina scoren met het lied Testify to Love en een Dove award winnen in Nashville. Maar in 30 jaar heb je ook te maken met dieptepunten, met teleurstellingen en verkeerde keuzes. Toch kijkt hij goed terug op de afgelopen 30 jaar: “Alle keuzes van toen hebben mij gebracht waar ik nu ben. De weg heb ik niet alleen gelopen, mijn vrouw Ineke is mijn steun en toeverlaat”. De titelsong ‘De liefde nog het meest’ is een ode aan haar!

Ralph tourt in november met voltallige band door Nederland en doet maar liefst 4 locaties aan; Veenendaal (2x) , Gouda, Dordrecht en Zwolle. Met zijn ongekende stem neemt hij je mee op reis door de afgelopen jaren, een avond genieten van liederen van toen en nu. Samen met de top van de Nederlandse muzikanten, staat hij op het podium. Een groep muzikanten die de liefde voor muziek deelt en door de jaren heen een diepe vriendschap heeft opgebouwd. En dat zie en hoor je! Kortom: gegarandeerd een geweldige avond, die de echte muziekliefhebber niet aan zich voorbij laat gaan.

Data concerten zijn 13 november in Gouda, 18 november in Veenendaal, 19 november in Veenendaal (UITVERKOCHT), 26 november in Dordrecht en 27 november in Zwolle. Tickets vanaf €17,50 en verkrijgbaar via de website van Ralph van Manen of via truetickets

Ralph start in 1991 zijn carrière als soloartiest en brengt in de jaren die volgen diverse live- en studioalbums uit, afwisselend opgenomen in Nederland en Amerika en ingespeeld door zowel Nederlandse als Amerikaanse en Engelse musici. Samen met zijn eigen band treedt hij veelvuldig op tijdens muziekevenementen en op diverse concertpodia.

Wanneer Ralph in 1999 de song “Testify to Love” schrijft, maakt hij hier niet alleen een klapper mee voor zichzelf in binnen- en buitenland, maar neemt de in Amerika bekende formatie Avalon het nummer opnieuw op. En scoort er een geweldige hit mee, waarmee hun album platina wordt. De song wordt tevens als soundtrack gebruikt voor de populaire Amerikaanse tv serie “Touched by an Angel” en wederom wordt het album platina. Voor de song ontvangt Ralph in Nashville een Dove Award (song of the year). Vanaf dat moment stijgt Ralphs populariteit ook over de grote zeeën en wordt hij geregeld in Amerika als songwriter gevraagd.

Als singer /songwriter schrijft Ralph door de jaren heen songs voor Nederlandse artiesten als Danny de Munck, Willeke Alberti en LA the Voices. Internationaal voor Pete Orta (UK), Jacky Valesquez (USA), Wynona Judd (USA), Romanz (Zuid Afrika ), Nina Aström (FIN), Cliff Richard en Taylor Dane (USA).

Als producer /arrangeur werkt Ralph vanuit zijn eigen studio in Veenendaal. De laatste jaren is Ralph ook actief als organisator en coach van vocal- en songwriting camps in Las Negras (Spanje).

In 2020 wordt het duet “Starting to love again” dat Ralph samen zingt met zijn dochter gebruikt in de Amerikaanse film “Love by accident”.

In 2021 viert Ralph zijn 30 jarig jubileum en viert dit met een jubileumtour en de nieuwe Nederlandstalige CD “De liefde nog het meest”. Hier staat o.a. een duet op dat hij samen zingt met Stef Bos.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

filadelfia heerenveen

114 Herenwal

8441 BD Heerenveen

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen