TURBO KICK-OFF Keynotes met o.a. Jeroen De Wit & Yasmien Naciri!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Concertgebouw

34 't Zand

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hét event voor ondernemende jongeren en student-ondernemers in Brugge!

Over dit evenement

TURBO KICK-OFF Keynotes ⎮11 oktober 2019

🏢 Kamermuziekzaal Concertgebouw

👥 Keynotes van Jeroen De Wit (Teamleader) & Robin Geers, Yasmien Naciri (Fleks) & Adriaan Theys (EY)

📍Deuren gaan open om 20u15.

📍Starten stipt om 20u30, eindigen rond 22u30.

📍Inschrijven verplicht via Eventbrite (Gratis!).

⚡DE EERSTE 50 TICKETS ZIJN DE DEUR UIT, EEN TICKET MET GRATIS BOEK IS NIET MEER BESCHIKBAAR ⚡

📓 Het boek krijg je mee op het event zelf, deze zullen op naam aan de ingang klaarliggen.

Inschrijven kan enkel op naam. Als je tickets voor meerdere personen wil bestellen dan kan dat, maar moet je de naam van iedere persoon waarvoor je tickets koopt ingeven.

Met deze Keynotes sluiten we de TURBO KICK-OFF af. Naast deze Keynotes is er vanaf 16u drie uur lang live-radio met Studio Brussel vanop het Voorplein van het Concertgebouw tijdens START ME UP FEST - een initiatief van VLAIO. Ondernemende jongeren en student-ondernemers uit de regio staan die middag volledig in de picture!

🔻PROGRAMMA KEYNOTES🔻

JEROEN DE WIT (Teamleader) & ROBIN GEERS (Start-Up Survival)

Jeroen De Wit is medeoprichter en CEO van Teamleader, een bedrijf dat zich richt op alles-in-één software voor online CRM, facturatie en projectmanagement.

Robin Geers wist zich op jonge leeftijd al te omringen met een netwerk van topondernemers en -investeerders. Samen met Jeroen schreef hij het boek Start-up Survival. Nadien organiseerde hij een Start-up Masterclass gevolgd door een Scale-up Masterclass i.s.m. Vlerick Business School.

Meer info over het boek: Start-Up Survival

YASMIEN NACIRI (Founder Fleks, onderneemster & columniste)

Yasmien Naciri is ondernemer en werkt als strategisch communicatieadviseur. Daarnaast is ze ook auteur, columniste en voorzitster van Amana vzw (een ontwikkelings- en hulporganisatie) en Fleks (een niet-traditioneel jeugdhuis voor ondernemende jongeren). Ze deelt haar ervaringen via maandelijkse gastcolleges in het secundair en hoger onderwijs.

ADRIAAN THEYS (Innovation Enabler bij EY The Factory)

Adriaan Theys is een “Innovation Enabler” bij EY The Factory. Hij zorgt ervoor dat de intrapreneurs en innovatoren binnen EY optimaal ondersteund worden om zo de creatie van nieuwe innovatieve oplossingen van EY te versnellen.

TURBO is een samenwerking tussen Stad Brugge, HOWEST, VIVES, KU Leuven Campus Brugge, Ondernemerscentrum Brugge, Het Entrepot en De Republiek.

TURBO wordt gerealiseerd met de steun van het Europees Fonds Voor Regionale Ontwikkeling, alsook met Vlaamse cofinanciering van het Agentschap Innoveren & Ondernemen en de Provincie West-Vlaanderen.

Datum en tijd

Locatie

Concertgebouw

34 't Zand

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen