Gratis

TURBO Sessie - Met ondernemende makers (o.a. Murielle Scherre)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tegenover De Republiek

Sint-Jakobsstraat 33

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

❗TURBO SESSIE - MET ONDERNEMENDE MAKERS❗

In de reeks TURBO Sessies zijn we toe aan de 4de en voorlaatste sessie van het TURBO seizoen 2018 - 2019.
We geven opnieuw het woord aan drie jonge ondernemers die een inzicht zullen geven in hun weg naar ondernemen en een succesvol bedrijf . Hun inspiraties, hun up's & downs, valkuilen en successen, tips 'n tricks,...

Deze keer zetten we in ondernemende & creatieve makers in de kijker in functie van Erfgoeddag.

Alles gaat door in Sint-Jakobsstraat 33 (tegenover De Republiek), die voor de gelegenheid van Erfgoeddag dienst doet als Pop-up voor Handmade In Brugge.

Dit op zaterdag 27 april om 19u, na de keynotes krijgen de aanwezigen de kans om met elkaar en de sprekers in contact te gaan onder het genot van een drankje.

Murielle Scherre (la fille d'O lingerie)

Murielle lanceerde als mode ontwerpster het lingeriemerk la fille d'O in 2003 onder het motto 'eerlijke lingerie voor echte vrouwen'. Ze onderneemt met respect voor makers en gebruikers als drijfveer, door niet op de goedkoopste manier te werken zoals de meeste kledingbedrijven dat doen.
Voor Murielle is de mogelijkheid om dingen te kunnen maken de ultieme vrijheid.

Yves Obyn (yves-obyn.be)

Het werk van kunstenaar en ontwerper Yves Obyn omvat interieurobjecten in beperkte oplages, artistieke in-situ installaties en decors voor film en theater. Yves haalt zijn inspiratie vooral uit de populaire cultuur en heeft duidelijk oog voor de kunst van het maken.

Sam Declercq (Sam Declercq)

Sam Declercq werkt als meubelontwerper/scenograaf waarin de zoektocht naar ambacht, verbeelding en materialen samensmelt tot een nieuwe vormentaal. Hier gaat hij de uitdaging aan om een bestelwagen om te bouwen tot camper, een minibos te ontwerpen,of een nieuw universum te scheppen bij een voorstelling.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tegenover De Republiek

Sint-Jakobsstraat 33

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen