Gratis

TURBO Sessies - Over ondernemen in sport, muziek en reizen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Makersrepubliek

Academiestraat 14

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De TURBO Sessies zijn terug! De TURBO Sessies zijn je maandelijkse afspraak voor inspirational talks rond ondernemen op een gezellige locatie in Brugge. Be inspired door de inspirerende ondernemersverhalen van onze sprekers!

Op donderdag 22 maart richten we onze blik op ondernemen in sport, muziek of reizen. We konden 3 sprekers strikken die van hun hobby hun beroep hebben gemaakt in één van deze sectoren.

Simon Vandeweghe

Mede-oprichter van de befaamde Route Du Soleil, de grootschalige en legendarische liftwedstrijd voor jongeren.
Daarnaast bedachten ze ook nieuwe succesvolle formats zoals The Vespa Trip, The Canoe Trip of de nieuwe Budapest Rally. Ondertussen ook even mede-oprichter van Wintersport.com.

Philippe Ombregt

Co-founder van GARRINCHA - de voetbalsensatie in Brugge!
Garrincha heeft een locatie gelegen in Assebroek en is een voetbalvorm waar vijf tegen vijf wordt gespeeld op een kunstgras terrein omringd door een boarding en omsloten door een net.
Je kan er terecht voor friendly matches, tornooien, bedrijfsfeestjes en ondertussen hebben ze ook Garrincha Fit in het leven geroepen.

Bart Roman

Na eigenaar geweest te zijn van verschillende nightlife clubs, stond hij mee aan de wieg van het ondertussen befaamde WECANDANCE festival. Vorig jaar lanceerde hij ook het nieuwe Fire Is Gold festival en werd hij mede-eigenaar van Laundry Day en Summerfestival. Door het volledig omgooien van zijn levensstijl werd hij getriggerd door healthy food en startte hij ook het restaurant Essence Cuisine op, met ondertussen ook al een vestiging in Londen.

Kom op donderdag 22 maart vanaf 19h luisteren naar de verhalen van deze jonge top ondernemers en laat je inspireren.

Tot dan!

Met steun van Stad Brugge, Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen en Provincie West-Vlaanderen.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Makersrepubliek

Academiestraat 14

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen