Gratis

TURBO Sessies - Startup Talks & TURBO Startup Pitches!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Foyer van de Republiek (Ingang Cinéma)

Sint-Jakobsstraat 36

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op donderdag 24 mei doen we de laatste TURBO Sessie van dit seizoen en we sluiten af in stijl!

Deze keer voorzien we 2 inspirerende sprekers uit de regio die alles komen vertellen over hun startup, maar komen er ook 4 jonge starterende ondernemers uit de TURBO community hun startup/idee pitchen voor het publiek.

STARTUP TALKS!

Simon Dusauchoit - Co-founder NephroFlow

Arne Wauters, Wouter Willaert en Simon Dusauchoit werkten samen voor een internationaal ICT-bedrijf toen ze in 2013 beslisten de sprong te wagen en Typework op te starten, hun eigen consultancybedrijf voor web- en mobiele applicaties. In nauwe samenwerking met AZ Sint-Lucas – dat optrad als hoofdadviseur en co-creator – ontwikkelde Typework NephroFlow, een web- en mobiele applicatie specifiek ontworpen voor dialysebehandeling. De oplossing maakt naadloze, realtime communicatie mogelijk tussen dokters en verplegers, naast een volledige digitalisering van patiëntendossiers.

https://www.linkedin.com/in/simondusauchoit/

Alexander Tuteleers - Founder ArtAssistant

ArtAssistant is een platform waarmee je als kunstverzamelaar je verzameling kan veilig stellen en in die mate uitbreiden dat ze op de kunstmarkt een belangrijke plaats inneemt. Zo kunnen ook jonge kunstenaars nieuwe klanten leren kennen en kunnen de verzamelaars, kunsthandelaars, musea & veilinghuizen hun collectie valoriseren en optimaliseren. Oprichter Alexander Tuteleers, die op meer dan veertig jaar familiale ervaring in de kunstwereld kan bogen, brengt met ArtAssistant een veilig en betrouwbaar cloud-gebaseerd platform waarbij alle spelers hun zaken volledig on-line kunnen afwerken.

TURBO STARTUP PITCHES!

We geven de vloer aan 4 jonge startups die hun idee komen pitchen aan het publiek.

TOYALOT - FEU VIF - INI3D - LEAP

+ OPEN MIC PITCH

TURBO Sessies zijn maandelijkse gezellige en laagdrempelige avonden met inspirational talks van creatieve en innovatieve ondernemers, georganiseerd door TURBO.

TURBO is een project die gerealiseerd wordt met de steun van:

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Foyer van de Republiek (Ingang Cinéma)

Sint-Jakobsstraat 36

8000 Brugge

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen