Meerdere data

TV opnames bijwonen - VPRO De Toekomstbouwers

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Helaas! Er zijn geen tickets meer verkrijgbaar voor De Toekomstbouwers.

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sectie-C

16 Daalakkersweg

5641 JA Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Helaas! Er zijn geen tickets meer verkrijgbaar voor De Toekomstbouwers.
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

VPRO presenteert De toekomstbouwers

Vanuit het hart van de Dutch design week in Eindhoven praat Nadia Moussaid met 5 toekomstbouwer: Vijf jonge ontwerpers die op creatieve, innovatieve en eigenzinnige wijze hun stempel op onze toekomst drukken. Wat zijn hun drijfveren, hoe gedijen zij in het Nederlandse vormgevingsklimaat en tegen welke grenzen lopen ze aan. Naast deze vijf toekomstbouwers, duidt directeur Martijn Paulen zijn festival.

De designers die dit jaar aan bod komen zijn:
- Kuang-Yi Ku
- Thom Bindels
- Bernard Lenger
- Emma van der Leest
- Jolan van der Wiel

Bij elke designer komt er een BN'er aan het woord die zijn of haar kijk op zowel het design als op het festival geeft. Onder andere Helga van Leur, Middas Dekkers, Yvette van Boven en Stine Jensen komen langs.


Wat en wanneer?

De opnames van De Toekomstbouwers vinden plaats tijdens de Dutch Design Week in bij Collaboration-O in Sectie-C in Eindhoven. De opnamedata zijn zondag 20, dinsdag 22 en donderdag 24 oktober. U bent niet verplicht een ticket voor DDW te hebben om de opnames bij te wonen.

Opname bijwonen?

Klik rechts op de oranje knop 'registreer' en reserveer je tickets met een maximum van 10 stuks. Reserveren voor een grote groep of op zoek naar meer informatie? Neem contact op met Heleen.


Zondag 20 oktober / 15.45

Dinsdag 22 oktober / 15.15

Dinsdag 22 oktober / 19.00

Donderdag 24 oktober / 15.15

Donderdag 24 oktober / 19.00


Bereikbaarheid

In verband met de verwachte drukte tijdens Dutch Design Week adviseren wij iedereen met het openbaar vervoer of indien mogelijk met de fiets te komen. Er is zeer beperkte parkeermogelijkheid bij Collaboration-O. Daarnaast bent u verplicht een ticket voor DDW te hebben om te kunnen parkeren op het terrein.

Mocht je al bezoeker zijn van DDW dan is er de mogelijkheid om een Hop On Hop Off bus te nemen. De halte hiervoor is de Broekakkerseweg. Een andere optie is een Renault Design Ride welke stopt en gaat vanaf de Daalakkersweg. Meer info hierover vind je hier: https://www.ddw.nl/en/visitors/Getting%20around

Geen bezoeker van DDW, maar wil je wel naar de opnames komen. Geen probleem! Je kan je auto parkeren op het grote parkeerterrein aan de Generaal Bothastraat 464. Vanaf hier is het 10 tot 15 minuten lopen naar Collaboration-O. Of pak vanaf Station Eindhoven stadsbus 5 richting 't Hofke en stap uit bij bushalte Broekakkerseweg.

De Dutch Design Week vindt dit jaar plaats van 19 – 27 oktober.

Locatie

Sectie-C

16 Daalakkersweg

5641 JA Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen