Gratis

TV opnames Braboneger

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Club Cell

2 Schrijverstraat

1315 HX Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

OPNAME BIJWONEN!?

De Braboneger Basht! heet de nieuwe studioshow van Steven Brunswijk oftewel; 'De Braboneger' en jij kunt bij de opnamen zijn! Iedere week raast en roast De Braboneger door het nieuws en spaart daarbij niemand; "want dan zijn we in principe allemaal gelijk". Bereid je voor op een avond keiharde politiek incorrecte grappen en lachsalvo's.

LET OP! Eerste opnamedag (3 september 2017) heeft een afwijkend tijdstip (15:30)!

Iedere week vanuit Club Cell in Almere.

Bereikbaarheid

De opnames vinden plaats in Club Cell. De evenementenlocatie bevindt zich midden in het centrum van de stad, 20 minuten van Amsterdam en op 5 minuten loopafstand van bus en trein. Parkeren is geen probleem met aan de achterzijde gelegen Regisseurgarage (Geldende parkeertarieven Gemeente Almere).

Over Club Cell

Met een capaciteit tot 1200 bezoekers is Club Cell een evenementenlocatie van formaat. Het interieur van de club is speciaal voor de locatie ontworpen en vervaardigd. Met name de prachtige fullsize barren, de geintegreerde ledpanelen en de vele LED full color elementen in trappen en lijsten maken dit gebouw uniek en veelzijdig.

Over de tv opnames

De Braboneger basht! is een tv productie van Pieters Produceert in opdracht van Avrotros voor de publieke omroep. Het programma zal worden uitgezonden op NPO3, de jongerenzender van de Nederlandse Publieke omroep. Entree voor de tv opnames is gratis. U neemt plaats in het publiek en gaat daarmee akkoord dat u wellicht in beeld komt en dat deze beelden kunnen worden uitgezonden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Club Cell

2 Schrijverstraat

1315 HX Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen