€ 0 – € 149

TValley Tech Conference 2021

Venster Acties en details

€ 0 – € 149

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Grolsch Veste - Hatrans Lounge

65 Colosseum

7521 PP Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Hey engineer! Heb jij een passie voor robotica, mechatronica, AI? Zet de TValley Tech Conference op 30 september in je agenda!

Over dit evenement

Wij nodigen jòu uit voor een middag bomvol technologische inspiratie, kennissessies en netwerkmogelijkheden. Leer van de experts over Advanced perception & AI, Systems Engineering, Human Machine Interaction, Autonomous Systems en Automation & IT. Ga in gesprek met andere vakfanaten. De TValley Tech Conference zorgt voor een kickstart van innovatie en nieuwe connecties!

Of je nu al een aantal jaar actief bent in deze branche of je bent net begonnen aan een studie in deze richting: dit wil je niet missen!

Wanneer | 30 september 2021

Tijd | 12:30 – 18:00 uur

Locatie | Enschede, De Grolsch Veste

Scoor hier je tickets!

Let op: in verband met de coronamaatregelen is het noodzakelijk dat alle gasten zich individueel registreren.

KEYNOTE: DEEP LEARNING IN DE PRAKTIJK

Deep Learning is een recente technologie dat ontwikkeld is binnen het vakgebied van de artificial intelligence (AI). Deze technologie maakt toepassingen mogelijk die voorheen lastig tot onmogelijk waren om te ontwikkelen. Artificial intelligence-expert Albert van Breemen neemt je deze middag mee in hoe deep learning technologie zich heeft ontwikkeld aan de hand van praktijkvoorbeelden. 

Over Albert van Breemen

Albert van Breemen (48) is een ondernemer en artificial intelligence (AI) expert die al meer dan 25 jaar ervaring heeft met AI technologie. Na zijn PhD aan de Universiteit Twente op het gebied van intelligente regelsystemen heeft hij jaren gewerkt voor Philips en ASML. In 2019 startte Albert het bedrijf VBTI, een AI engineering en consultancy bedrijf. Zijn team is inmiddels uitgegroeid tot 10 AI engineers die bedrijven helpen met AI technologie.

𝗞𝗘𝗡𝗡𝗜𝗦𝗦𝗘𝗦𝗦𝗜𝗘𝗦

➡️ Advanced perception & AI: hoe verkrijg je waardevolle informatie door gebruik van AI en sensoren waarmee je autonome acties realiseert zoals kwaliteitscontrole of objectherkenning?

➡️ Systems Engineering: Hoe vlieg je dit project aan om uiteindelijk tot het beste product te komen? Systems Engineering is een geschikte werkmethode. Een multidisciplinaire aanpak om deze systemen te ontwikkelen, realiseren en beheren.

➡️ Human Machine Interaction: Hoe kunnen mens en machine elkaar versterken en optimaal samenwerken? Dit heeft alles te maken met Industry 4.0. In productie-omgevingen worden machines niet alleen ingezet voor de productie zelf, maar ze spelen ook een belangrijke rol als het om productiemanagement, logistiek, en dataverzameling en -analyse gaat. Belangrijk element hierbij is de gebruikersinterface. I

➡️ Autonomous Systems: Productierobots, zelfrijdende auto’s en slimme cloud-databases: autonome systemen die we allemaal kennen. Wij gaan nog een stapje verder! Hoe creëer je een autonoom systeem dat risico’s elimineert en aanpassingsvermogen heeft?

➡️ Automation & Big Data: Hoe organiseer en analyseer je big data om toekomstig onderhoud te voorspellen in de maakindustrie?

𝗢𝗡𝗧𝗠𝗢𝗘𝗧 𝗩𝗔𝗞𝗚𝗘𝗡𝗢𝗧𝗘𝗡

➡️ Ontmoet onze partners en breid je professionele netwerk uit!

RIWO Engineering B.V. Voortman Steel Group, VIRO, DEMCON, Machinefabriek Boessenkool, Benchmark Almelo, Robor Electronics en VMI

➡️ Leg connecties om samen een innovatieproject op te starten.

➡️ Oriënteer je op een stageplek, afstudeeropdracht of innovatieproject.

Wij vullen het programma continu aan.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Grolsch Veste - Hatrans Lounge

65 Colosseum

7521 PP Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator TValley

Organisator van TValley Tech Conference 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen