Tweakers 21 jaar Huisfeestje

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Undercurrent

Papaverweg 265

1032 KE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tweakers 21 jaar Huisfeest

Dit najaar wordt Tweakers 21 jaar oud en om dat te vieren organiseren we op zaterdag 5 oktober een groots feest in de Undercurrent in Amsterdam. We hebben vaker een feestje gegeven, maar deze belooft wel heel speciaal te worden. Echt álles waarvan ons tweaker-hart sneller gaat kloppen zal er zijn. Van bordspellen en videogames tot aan workshops en de beste foodtrucks. Wanneer je om 16uur de compleet versierde Undercurrent binnenloopt, kijk je je ogen uit. Je waant je in de grootste Tweakers Huiskamer die je ooit heb gezien. Benieuwd wat er allemaal te doen is? Neem dan hier een kijkje.

Reguliere tickets kosten €15,00, maar er zijn vanaf nu ook early birdtickets a €12,50 verkrijgbaar. Daarvoor krijg je toegang tot het feestje in de Undercurrent Amsterdam én kun je (bijna) onbeperkt eten en volledig onbeperkt drinken.

Programma

16:00 - Ontvangst met borrel en hapjes
16:30 - Welkomstwoord
16:30 - Start activiteiten, workshops, gamen etc.
18:00 - Opening Food Area
20:00 - Koffie en taart
22:00 - Einde

Catering

Vanaf 18.00uur openen we de Food Area bij Undercurrent. Ben je fan van de Italiaanse keuken? Ga dan rapidamente naar Pasta Joe. Doe je het toch liever op z'n Grieks? Kom dan even jiasou zeggen bij Pita's en Pie's. Worstenliefhebbers halen hun (flinke!) porties geluk bij de truck van Daily Dog. Is dat nog niet vet genoeg? Niet getreurd, want bij de Frietfiets of de Beefchief kunt je terecht voor ouderwetse frieten en een heerlijke hamburger.

Kun je niet kiezen? Dan hebben we goed nieuws, want elke bezoeker krijgt 3 foodmuntjes. Je kunt dus een 3-gangen menu naar keuze samenstellen bij de verschillende foodtrucks. En ja, mocht je 3 hamburgers willen eten dan mag dat ook.

Datum en tijd

Locatie

Undercurrent

Papaverweg 265

1032 KE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen