€ 0 – € 99

Tweakers Express 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gamescom

Messeplatz 1

50679 Koln

Germany

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dit jaar gaan we voor de vierde keer op pad met de Tweakers Express naar de Gamescom in Keulen. En we hebben naar jullie geluisterd want de tickets zijn dit jaar flink goedkoper dan vorig jaar geworden!

Gamescom
Wij hebben maar liefst 650 kaarten weten te bemachtigen voor de Gamescom! De Gamescom vindt dit jaar plaats van dinsdag 23 tot en met zaterdag 26 augustus. De Tweakers Express rijdt dit jaar op zaterdag 26 augustus, zodat je op zondag nog uitgebreid kunt bijkomen van dit epische avontuur. LET OP: de ticket procedure voor de Gamescom is dit jaar gewijzigd. Naast je e-ticket voor de Tweakers Express ontvang je uiterlijk 14 dagen voor vertrek een email met daarin een unieke code waarmee je zelf jouw Gamescom ticket moet verzilveren op de website van de Gamescom. In deze email staat ook een omschrijving van deze gewijzigde ticketprocedure.

Reisschema

De Express zal dit jaar vertrekken vanaf Amsterdam Centraal om vervolgens via Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en Venlo naar Keulen te rijden. Voor mensen uit het noordoosten van Nederland rijdt een gratis bus vanuit Groningen, via Assen, Meppel en Zwolle naar Utrecht, waar je op kunt stappen.


Wat gaan we doen?
Zoals jullie van ons gewend zijn zorgen we tijdens de Tweakers Express voor een knap staaltje entertainment aan boord. Zo wordt er dit jaar voor nog meer gamevermaak gezorgd dan de voorgaande edities en is er uiteraard weer een LAN-party aan boord. Ook ontbreekt de stiltewagon niet, voor als je op een rustige plek alle opgedane indrukken kan verwerken of gewoon even je rust kunt pakken. Er is uiteraard weer een barwagon aanwezig en deze wordt rijkelijk voorzien van Tweakers-style hapjes en drankjes.

Ook de Tweakers Express loterij rijdt weer mee en met het lotnummer dat je ontvangt maak je kans op mooie prijzen! Het mooie is dat ook dit jaar weer niemand naar huis gaat met lege handen, want er ligt voor iedereen een Tweakers Express goodiebag klaar.

Exclusieve coupé reserveren
Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om een exclusieve coupé te reserveren met 6 vrienden. Hoe gaaf is het om je eigen coupé te hebben in de Tweakers Express! Het allermooiste is, je betaalt 5 tickets maar krijgt toegang voor 6 personen. Deze coupés zijn beperkt beschikbaar dus wees er snel bij!

Kosten
De early bird tickets kosten 89 euro. Reguliere kaartjes kosten 99 euro en voor dat bedrag krijg je toegang tot de Express en de Gamescom.

Bestel hieronder je kaartje, je kunt zoveel kaartjes kopen als je wilt. Zorg ervoor dat je je ticket op je telefoon hebt staan bij het instappen van de Tweakers Express. Je krijgt geen restitutie van je ticket, mocht je toch verhinderd zijn dan is er vast een andere tweaker die graag je kaartje wil overnemen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Gamescom

Messeplatz 1

50679 Koln

Germany

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen