Tweakers Meet-up België: Virtual Reality

Venster Acties

Tweakers Meet-up België: Virtual Reality

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Syntra AB campus Antwerpen Borsbeekbrug 32 2600 Antwerpen Belgium

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beschrijving

Tweakers Meet-ups

Technologie is continu in ontwikkeling en brengt vele innovaties voort. Van relatief nieuwe technologiën als Virtual Reality en artificial intelligence tot vernieuwingen op het gebied van mobiliteit, automotive en wearables. Zoals je van ons gewend bent, volgen we deze ontwikkelingen op de voet en delen we deze kennis graag met jou. Dat doen we op onze site, maar ook heel graag in de vorm van Meet-ups.

Tweakers Meet-ups zijn informele, inhoudelijke events waar we je graag persoonlijk bijpraten over diverse onderwerpen en waar je ook mede-tweakers kunt ontmoeten. In 2015 hebben we al twee van deze evenementen georganiseerd, in Delft en Enschede, en dat smaakte zeker naar meer!

Daarom organiseren we in 2016 maar liefst zes Meet-ups, verspreid over Nederland. Maar we komen nu ook naar Belgie. Tijdens iedere Meet-up staat één topic centraal en krijg je meerdere inspirerende talks voorgeschoteld. Zo zorgen we er graag voor dat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Virtual Reality

Misschien wel het heetste topic van het moment: de grote belofte van 2016. Maar voor welke toepassingen is VR vooral geschikt?

Programma

17:30 – 19:00 Ontvangst met drankje

19:00 – 19:30 Keynote Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij Tweakers

19:30 – 20:00 Inleiding door Tom Rumers

20:00 – 22:00 Borrel & Product experience

* tijden onder voorbehoud