€ 15

Tweakers Meet-up III: Kunstmatige Intelligentie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Theater Buitensoos

Stationsplein 1

8011 CW Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tweakers Meet-ups

Technologie is continu in ontwikkeling en brengt vele innovaties voort. Zoals je van ons gewend bent, volgt Tweakers deze ontwikkelingen op de voet en delen we deze kennis graag met jou. Dat doen we op onze site, maar ook heel graag in de vorm van Meet-ups. Tweakers Meet-ups zijn informele, inhoudelijke evenementen, waarop we je graag persoonlijk bijpraten over diverse onderwerpen en waarop je ook medetweakers kunt ontmoeten. Deze editie staat volledig in het teken van Kunstmatige Intelligentie.

Kunstmatige Intelligentie

Deze editie gaan we dieper in op Kunstmatige Intelligentie. Deze technologie kan onze toekomst drastisch veranderen. Moeten we ons zorgen maken of niet?

Programma

17:30 - 19.00 Ontvangst met een drankje

19:00 - 19:35 Alix Rübsaam || Machines en moraliteit

19.35 - 20.10 Spreker t.b.a.

20.10 - 20.45 Panelgesprek

20.45 - 22:00 Social

Sprekers

Spreker 1- Alix Rübsaam
Alix Rübsaam houdt zich bij de Amsterdam School for Cultural Analysis bezig met de filosofie van technologie. Daarbij onderzoekt ze het samenspel van mens en technologie en de manier waarop technologie zich ontwikkelt van iets dat het menselijk kunnen aanvul, tot iets dat potentieel dingen van de mens overneemt.

Spreker 2 - T.B.A.

Catering

Bij je kaartje zitten twee consumptiemunten inbegrepen. Op locatie kun je een broodje kroket of een luxe belegd broodje kopen. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Bereikbaarheid locatie

Theater Buitensoos in Zwolle is goed bereikbaar. Vanaf station Zwolle Centraal is het twee minuten lopen. Indien je met de auto komt kan je parkeren aan de overkant de overkant bij Parkeergarage Stationsplein of op het verharde parkeerterrein naast het theater. Het parkeertarief is €1,80 per uur met een maximaal dagtarief van €9 per dag.

Klik hier voor de routekaart

Klik hier voor de looproute vanaf Zwolle Centraal

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Theater Buitensoos

Stationsplein 1

8011 CW Zwolle

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen