Tweakers Meet-up l: Quantum- en nanotechnologie

Venster Acties

Tweakers Meet-up l: Quantum- en nanotechnologie

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

High Tech Campus The Strip - High Tech Campus 1 5656AE Eindhoven Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Beschrijving

Tweakers Meet-ups

Technologie is continu in ontwikkeling en brengt vele innovaties voort. Van relatief nieuwe technologiën als Virtual Reality en Artificial Intelligence tot vernieuwingen op het gebied van mobiliteit, automotive en wearables. Zoals je van ons gewend bent, volgen we deze ontwikkelingen op de voet en delen we deze kennis graag met jou. Dat doen we op onze site, maar ook heel graag in de vorm van Meet-ups.

Tweakers Meet-ups zijn informele, inhoudelijke evenementen, waarop we je graag persoonlijk bijpraten over diverse onderwerpen en waarop je ook medetweakers kunt ontmoeten. Afgelopen jaren hebben we al meerdere van deze evenementen gehouden, en dat smaakte zeker naar meer! Dit jaar organiseren vier Meet-ups, verspreid over het land. Tijdens iedere Meet-up staat één topic centraal en krijg je verschillende inspirerende inleidingen voorgeschoteld. De topics voor dit jaar zijn; Quantum- en nanotechnologie, smarthome, tech in de zorg en privacy en security.

Quantum- en nanotechnologie

Het programma schetst een toekomstbeeld van wat er allemaal mogelijk is met Quantum- en nanotechnologie. Daarbij komen natuurlijk zaken als snellere computers aan bod, maar ook bijvoorbeeld nano-medicine, waarbij nanodeeltjes ingezet worden om binnen het lichaam van mensen op zoek te gaan naar tumoren. Aan al die mogelijkheden zit ook een keerzijde, want zijn er ook minder gunstige effecten van deze deeltjes en wat voor impact gaan deze ontwikkelingen op ons leven hebben? Over die onderwerpen hoor je meer tijdens de Meet-up, samen met een blik op Nederlandse initiatieven binnen dit veld.

Programma

18.00 - 19.05 Ontvangst met een drankje
19.05 - 19.40 Dave Blank
19.40 - 20.05 Jelmer Boter
20.05 - 20.25 Mark Mattingley-Scott
20.25 - 22.00 Social

Catering

Op locatie is er een maaltijd te verkrijgen, dit is een broodje hamburger (kost €5,50) of een curry met rijst, keuze uit vlees of vega (kost €7.95). Deze maaltijden zijn voor eigen rekening.

Locatie

De High Tech Campus is zowel met de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Als je met de auto komt is het makkelijk om de parkeren in parking 'PO'. De routebeschrijving en de ligging van de parkeergarage vind je hier. Vanaf Eindhoven centraal station gaat bus 402 rechtstreeks naar de High Tech Campus. Vanaf de bushalte loop je rechtdoor en bevindt het conference center zich aan de linkerkant.

Verkoop beëindigd