Tweakers Meet-up ll: VR

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Park Gent

Dok-Noord 7/bus 106

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdag 27 november houden we de tweede Vlaamse Tweakers Meet-up. Deze bijzondere locatie biedt decor aan een avond die helemaal in het teken staat van Virtual Reality. Voor een kaartje van vijf euro vermaken we je met drie interessante presentaties en een afsluitende borrel.

The Park in Gent is een unieke locatie waar bezoekers zich kunnen laten onder dompelen in de wereld van VR. Consumenten kunnen The Park voor verschillende VR game-ervaringen bezoeken, maar 27 november is de setting speciaal ingericht voor de Tweakers Meet-up.

VR-rugzak
Een van de drie presentaties zal gegeven worden door Mickel van den Bussche van HP; productmanager workstations, retail Point of sales systemen & thin clients. HP bracht twee jaar geleden het Z VR Backpack op de markt, bedoeld om virtual reality te kunnen beleven zoals het bedoeld was: in alle vrijheid en volledig immersief. Ondertussen heeft HP niet stilgezeten en is er een update van de Backpack. Naast hardware-innovaties zal Bussche ook de softwarekant die nodig is om VR voort te stuwen belichten.

Naast de presentaties is er ook mogelijkheid om tijdens de ontvangt en de alsuitende borrel zelf een aantal mini VR-games uit te proberen.

Programma
18.00 – 19.00 Ontvangst met drankje
19.00 – 19.25 Presentatie The Park
19.25 – 19.50 Presentatie OneBonsai.com door Evarest Schoofs
19.50 – 20.15 Presentatie HP door Mickel Van den Bussche
20.15 – 22.00 Borrel

Catering
Twee drankconsumptiebonnen zijn bij je kaartje inbegrepen. Op locatie zelf is er een cheese- of veggieburger met friet verkrijgbaar voor 8 euro. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Locatie
The Park Gent is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Vanaf station Gent is het een kwartier lopen naar The Park maar je kunt ook de bus nemen, deze stopt voor de deur. Kom je toch met de auto? Op de locatie zelf kunt tegen betaling onder The Park parkeren.

Klik hier voor de routebeschrijving

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Park Gent

Dok-Noord 7/bus 106

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen