€ 15

Tweakers Meet-up lV: Technologie & Milieu

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Arminius

Museumpark 3

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tweakers Meet-ups

Technologie is continu in ontwikkeling en brengt vele innovaties voort. Zoals je van ons gewend bent, volgt Tweakers deze ontwikkelingen op de voet en delen we deze kennis graag met jou. Dat doen we op onze site, maar ook heel graag in de vorm van Meet-ups. Tweakers Meet-ups zijn informele, inhoudelijke evenementen, waarop we je graag persoonlijk bijpraten over diverse onderwerpen en waarop je ook medetweakers kunt ontmoeten. Deze editie staat volledig in het teken van technologie & milieu.

Technologie & milieu

Op 29 november komen we voor de vierde keer dit jaar samen om tijdens een Tweakers Meet-up dieper een onderwerp in te duiken. Deze keer draait het om Technologie en Milieu, een onderwerp waarvan jullie in een eerdere poll aangaven er veel interesse in te hebben.

Voor deze Meet-up strijken we neer in Rotterdam, in Arminius. Voor vijftien euro ben je verzekerd van een interessante en gezellige avond, inclusief twee consumpties.

De avond zal starten met een drankje en een maaltijd. Hierna zullen er talks plaatsvinden en het programma zal afgesloten worden met een panelgesprek, waarin één stelling behandeld wordt. Na het formele programma is er een borrel waarbij je samen met je medetweakers kan napraten over de avond.

Programma

18:00 - 19.15 Ontvangst met een drankje

19:15 - 19:45 Sabine Oberhuber-Rau

19.45 - 20.15 Tweede spreker (wordt nog aangekondigd)

20.15 - 20.45 Panelgesprek

20.45 - 22:00 Social

Sprekers

De eerste spreker kunnen we meteen al bekendmaken, dat is Sabine Oberhuber-Rau. Als medeoprichter van het bedrijf Turntoo houdt zij zich elke dag bezig met de circulaire economie. Zij begeleidt ondernemingen en openbare instellingen bij de ontwikkeling en implementatie van circulaire bedrijfsmodellen, waarbij herbruikbaarheid van producten en grondstoffen centraal staan.

De tweede spreker zal binnenkort bekend gemaakt worden. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Catering

Bij je kaartje zitten twee consumptiemunten inbegrepen. Op locatie is er een rijsttafel te verkrijgen. Deze kost €13,- en de kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Er kan alleen betaald worden met pin. In de omgeving zijn ook nog verschillende eetgelegenheden aanwezig.

Bereikbaarheid locatie

Arminius is zowel met de auto, als met het openbaar vervoer, als te voet goed te bereiken. Als je met de auto komt is het makkelijk om te parkeren in parkeergarage Museumpark, deze bevindt zich schuin tegenover Arminus. Hier parkeren kan heel voordelig via speciale parkeerkaarten van de Gemeente Rotterdam, deze zijn hier te bestellen. Uiteraard is parkeren zonder deze parkeerkaart ook mogelijk.

Klik hier voor de routebeschrijving.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Arminius

Museumpark 3

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen