Tweakers Meet-up XL: Privacy & Security

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gooiland Theater

Emmastraat 2

1211 NG Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tweakers Meet-up XL Privacy & Security

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van privacy en security? Kom dan naar de Tweakers Meet-up XL Privacy & Security. Op zaterdag 2 november strijken we neer in het Gooiland theater in Hilversum en kun je aan de hand van meerdere keynotes en masterclasses je kennis over deze onderwerpen vergroten.

Programma

Het programma bestaat uit verschillende keynotes en meerdere masterclasses. Huib Modderkolk, Sanne Maasakkers, Melanie Rieback, Ralph Moonen en Sietse Ringers zijn reeds bevestigd. Het blokkenschema wordt op een later moment bekend gemaakt. Meer info over sprekers vind je hier.

Catering

Bij je kaartje zitten twee consumptiemunten inbegrepen die je kunt gebruiken voor twee drankjes. Lunch is tegen betaling (€8,- per lunch) verkrijgbaar bij de locatie. Daarbij krijg je een mooi pakket aan broodjes en andere lekkernijen. Lunch je liever buiten de deur? Dan zijn op loopafstand van de locatie meer dan voldoende andere opties voor de lunch te vinden.

Bereikbaarheid locatie

De ingang van het Gooiland Theater bevindt zich aan de Luitgardeweg, de zijkant van het complex.

Het Gooiland Theater is met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken.
Kom je met de auto dat raden we je aan om te parkeren in de parkeergarage Gooiland. Het is dan 2 minuten lopen naar de locatie.
Ga je met de trein, dan kun je het beste uitstappen op station Hilversum Centraal. Vanaf het station is het 8 minuten lopen naar het Gooiland Theater. Mocht je de bus pakken dan stap je uit bij bushalte Schapenkamp en sta je voor de deur van het Gooiland Theater.

De volledige route vind je hier.


Datum en tijd

Locatie

Gooiland Theater

Emmastraat 2

1211 NG Hilversum

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen