€ 16,92

Tweedride Breda ( a vintage styled bicycle tour )

Venster Acties en details

€ 16,92

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Urban Bozz beginpunt

Houtmarkt150 Breda

Brack eindpunt

4811 HV Speelhuislaan 17 Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Een vintage bicycle ride in style! Dress to impress

Over dit evenement

Op zondag 26 september is het eindelijk weer de beurt aan Breda. Na meerdere succesvolle eerdere edities in Breda en Rotterdam met uitstapjes naar Den Haag,Utrecht en Amsterdam, komt de bonte stoet van goedgeklede en vaak besnorde mannen en wel zeer elegante dames weer met de fiets naar Breda.De Tweed Ride is in 2009 ontstaan op Savile Row in London, het hart van de klassieke herenmode en het thuis van de beste tailors ter wereld. Liefde voor het kleermakersvak, de mooiste Tweeds en vaak passende oude fietsen en parafernalia zorgden voor een gemêleerd gezelschap dat zich al theedrinkend door de stad begaf. Inmiddels worden overal ter wereld soortgelijke ‘rides’ en ‘runs’ georganiseerd. En uiteraard kan Breda daarbij niet achterblijven! De fietstocht trekt zeer veel bekijks: onder grote belangstelling van publiek en pers trekt een peloton van ongeveer 100 dames en heeren via de binnenstad naar een fijne picknickplek alwaar men zich tegoed doet aan ‘cucumber sandwiches’ en ‘tea and scones’, onder begeleiding van authentieke klanken van een oude slingergrammofoon.Deelnemers ontvangen bij het ophalen van het startbewijs een mooie linnen tas (musette) , een verfrissing en meerdere stijlvolle ‘goodies’ die door de sponsors worden geleverd. Na afloop van de Bredaase Tweed Ride worden verschillende prijzen uitgedeeld in meerdere categorieën: dus zorg alvast maar voor de mooiste tweed outfit, de origineelste oude fiets, de meest glimmende schoenen of de best verzorgde ‘handle bar moustache’! Tally ho! Dress to impress.

Start om 12.30 uur bij Urban Bozz in Breda, maar wees er ruim van tevoren om de prachtige musette ( voor de eerste 85 deelnemers ) met het startbewijs in ontvangst te nemen een fotomoment in een heuse photoboot met attributen in stijl en geniet van de muzikale ontvangst.Na vertrek bij Urban Boss is onze eerste stop in hartje Ulvenhout: het Grimhuyzenpark in combinatie met de Uitdaging.

Wij eindigen de rit bij Brack alwaar er een prijsuitreiking is voor de bijzonderste deelnemers en wederom een muzikale traktatie.

 

Veelgestelde vragen

 

Wat mag ik meebrengen naar het evenement?

Wij houden een lunchstop alwaar de bezoeker evt. lunch kan bestellen. Lunch is niet inbegrepen. Natuurlijk kunnen er goed gevulde picknick manden worden meegenomen.

 

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Veel deelnemers nemen de fiets tegen betaling mee in de trein. Parkeer gelegenheid is niet moeilijk om te vinden. De eindlokatie is ook dicht bij de startlokatie, daar zou ook geparkeerd kunnnen worden.

 

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?

geen probleem Tally Ho!

 

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Urban Bozz beginpunt

Houtmarkt150 Breda

Brack eindpunt

4811 HV Speelhuislaan 17 Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Tweedride Nederland

Organisator van Tweedride Breda ( a vintage styled bicycle tour )

tweedride.nl

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen