Verkoop beëindigd

UBLA After Work Drink @ CMS met Ann Brusseel als keynotespeaker

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Fijn dat je erbij bent! Het UBLA-team

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CMS

Terhulpsesteenweg 178

1170 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
Fijn dat je erbij bent! Het UBLA-team
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Beste VUB-alumnus,

Met plezier nodigen wij u en uw partner uit voor de volgende UBLA After Work Drink met Ann Brusseel als keynote speaker. Deze gaat door op donderdag 23 februari 2017 vanaf 18u30 in de kantoren van CMS (1170 Brussel, Terhulpsesteenweg 178 - GPS adres : Hertogendreef 137, 1170 Watermaal-Bosvoorde).

Het onderwerp van de keynote is:

Leerlingen en studenten leven al in de 21ste eeuw, nu ons onderwijs nog.

Ann Brusseel is Vlaams volksvertegenwoordiger verkozen in Brussel en deelstaatsenator. Zij is alumna taal en letterkunde van de VUB (1999 en 2001) en is vandaag lid van de Universiteitsraad Vrije Universiteit Brussel, voorzitter van OUT of the Blue, LGTBQ-netwerk van Open Vld, kernlid en columnschrijver bij Liberales en voorzitter van R.A.P.P.E.L. (Réseau d’action pour la promotion d’un etat laïque).

Na het succes van de vorige edities kijken wij ernaar uit om u opnieuw in groten getale te mogen ontvangen en in een ongedwongen sfeer oude studiegenoten en collega’s weer te zien en andere alumni te leren kennen.

Deze After Work Drink wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van onze event partner, het advocatenkantoor CMS, met als managing partner Tom Heremans die tevens VUB-alumnus is.

CMS België heeft kantoren in Brussel, Antwerpen en Luxemburg. Actief sinds 1987 telt het kantoor vandaag 100 advocaten in België en Luxemburg die een volledig gamma aan juridische en fiscale oplossingen bieden aan cliënten. CMS heeft een sterke lokale verankering en expertise en maakt deel uit van het CMS-netwerk van 3000 juridische en fiscale professionals in meer dan 30 landen.

Indien u interesse heeft om de volgende After Work Drink te “hosten”, dan vernemen wij dit uiteraard graag.

Stuur deze uitnodiging zeker door naar mede-alumni.

Tot dan!

Met warme en vrijdenkende groet,

Het UBLA-team

Datum en tijd

Locatie

CMS

Terhulpsesteenweg 178

1170 Brussel

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen