UITGESTELD: IFMA Belgium meets FMN - een internationale ontmoeting

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hotel nhow Amsterdam RAI

2b Europaboulevard

1078 RV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
UITGESTELD IVM TOENEMENDE ZORGEN ROND COVID_19 coronavirus. Nieuwe data volgen

Over dit evenement

Exclusief facilitair inspiratieprogramma voor leden van FMN & IFMA België. Klik op tickets, voer je FMN-relatienummer in en bestel!

Samen met IFMA Belgium Chapter organiseert FMN op 22 en 23 april 2020 een tweedaagse uitwisseling met een groep vooraanstaande Belgische facility managers. Op hun studiereis door Nederland doen onze Belgische vakgenoten een verschillende bijzondere facilitaire locaties aan. FMN-lid? Dan ben je van harte welkom aan te schuiven bij het Diner Pensant aan het einde van dag 1 en/of bij het werkontbijt op dag 2. Locatie van dit alles? Het bijzonder kleurrijke en net geopende hotel nhow Amsterdam RAI Hotel.

Schrijf je nu alvast in om straks met je Belgische vakgenoten stil te staan bij de laatste trends en ontwikkelingen en uitgebreid van elkaar te leren over hoe we in beide landen met verschillende facilitaire uitdagingen omgaan. Let op: het aantal beschikbare plaatsen voor dit exclusieve internationale event is beperkt. Wees er dus snel bij.

Het programma:

  • 17.00u - 19.00u - Meet & Greet - aanmelden gratis
  • 19.00u - 23.00u - Diner Pensant - kaarten à €100,- excl. btw per couvert
  • 08.00u - 10.00u - Werkontbijt - kaarten à €30,- excl. btw per persoon

Je kunt je voor één of meerdere onderdelen apart inschrijven. Wil je overnachten in nhow Amsterdam RAI Hotel? Er is tegen bijbetaling en op basis van beschikbaarheid een kamer te reserveren. Bij je bestelling van je tickets kun je aangeven of je hiervan gebruik zou willen maken.

Hoe bestel ik mijn plaatsbewijs?

Klik op hier naast op ticket en voer je FMN-relatienummer in om de beschikbare tickets voor de verschillende programma-onderdelen te ontsluiten. Nog géén FMN-lid of kun je je relatienummer niet vinden? Neem dan contact op met de organisatie of de FMN Ledenadministratie.

foto's: nhow Amsterdam RAI.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hotel nhow Amsterdam RAI

2b Europaboulevard

1078 RV Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen