Gratis

Uitnodiging alumnikringen Den Haag&Rotterdam

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HAL Investments B.V, Millenium Tower

Weena 696

3012 CN Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Met plezier nodigen wij jou uit voor de alumnibijeenkomst 11 juni aanstaande op het hoofdkantoor van HAL Investments in Rotterdam vanaf 17.00 uur. Je wordt ontvangen door de alumni Patrick Jager en Jaap van Wiechen. De avond begint met een korte presentatie door Patrick en Jaap over HAL Investments en het werkterrein van HAL, een Rotterdamse investeringsmaatschappij. Hal heeft een langetermijninvesteringshorizon en een netto vermogenswaarde van ruim EUR 12 mrd. Het is een actieve investeerder en is ondermeer aandeelhouder in Boskalis, Vopak, GrandVision en Coolblue. Een uitgebreidere beschrijving van HAL staat onderaan deze mail.


Vervolgens geeft Prof. mr. dr. Michel Vols een presentatie over hoe het recht kan bijdragen aan veilige en leefbare steden. Vols is als onderzoeker actief binnen het Centrum voor Openbare Orde en Veiligheid (COOV). Hij verricht onderzoek naar handhaving van de openbare orde en de aanpak van overlast. In 2015 verkreeg Vols een VENI-subsidie. Voor zijn wetenschappelijk werk ontving Vols in 2016 zowel de Gratama Wetenschapsprijs als het Nicolaas Mulerius Stipendium. Vols is in 2016 benoemd als lid van de Young Academy Groningen, "the club for the University’s most talented, enthusiastic and ambitious young researchers".
Voor zijn weblogs kijk op: http://www.openbareorderecht.nl/Aanmelden gaat via de groene knop op deze pagina die doorlinken naar Eventbrite.
Je kunt je tot 2 juni aanmelden.

Zijn er oud-studiegenoten die je graag ontmoet tijdens deze avond? Geef dan naam en e-mailadres aan ons door, dan sturen wij je oud-studiegenoot ook een uitnodiging. Of stuur zelf deze uitnodiging door.

Voorlopig programma


17.00 Ontvangst bij HAL Investments
17.30 Opening en Welkomstwoord Patrick Jager en Jaap van Wiechen
18.15 Presentatie Michel Vols
19.00 Drankjes en 'finger food' aangeboden door HAL Investments
20.00 Afsluiting en nieuws over de RUG.


Prof. dr. mr. Michel Vols

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

HAL Investments B.V, Millenium Tower

Weena 696

3012 CN Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen