Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Uitnodiging Code Kraker bij Finavista

Finavista

Donderdag 21 september 2017 van 17:30 tot 21:00 (CEST)

Uitnodiging Code Kraker bij Finavista

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Aanvraag deelname 29 aug. 2017 Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Uitnodiging Code Kraker bij Finavista

Evenementgegevens

Wat?

Graag maken wij kennis met jou, en geven we jou een kijkje in onze snel groeiende organisatie. Wij organiseren een event om dit op een vrijblijvende en informele manier te doen. Jouw probleemoplossend vermogen wordt ingezet om een spannend mysterie op te lossen (www.puzzelpost.nl). Zijn Escape Rooms en codekrakers wel aan jou toevertrouwd? Ga dan met vakgenoten de uitdaging aan om een nog onopgeloste vermissingszaak op te lossen. Dit doen we aan de hand van oude kranten, polaroids, plattegronden, handgeschreven notities en puzzels, zonder spelregels en tijdslimiet!

Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Wanneer?

Donderdag 21 september 2017 van 17.30 tot 21.00 uur

Waar?

Op het gloednieuwe kantoor van Finavista, Zonnebaan 9 – 21, 3542 EA Utrecht

Voor wie?

Dit event is voor Software Developers die het leuk vinden om een nog niet in de markt uitgebracht offline spel te kunnen spelen. Een spel waarbij je samenspeelt met andere Developers en even helemaal bent afgesloten van de rest van de wereld.

Jouw deelname zeker stellen?

We hebben beperkt plek op 21 september. Wil je alvast jouw deelname aan het spel verzekeren, meld je dan aan bij Tim de Boer via deboer@finavista.nl

Heb je vragen over Uitnodiging Code Kraker bij Finavista? Neem contact op met Finavista

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer

Finavista
Zonnebaan 9-21
Utrecht, Utrecht 3542 EA

Donderdag 21 september 2017 van 17:30 tot 21:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Finavista

Finavista is een consultancybureau gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsvoering van grote administratieve en data gedreven organisaties. Finavista optimaliseert verzekeringsadministraties en datakwaliteit. Zij digitaliseert bedrijfsprocessen en zorgt voor innovatie van producten en diensten. Haar klanten zijn veelal organisaties uit de financiële sector, zoals verzekeraars, pensioenuitvoerders en intermediairs. Door snel resultaat te laten zien en gebruik te maken van bewezen kennis, tooling en technieken geeft Finavista inzicht in problemen en lost deze voor haar opdrachtgevers op.  

Finavista is opgericht in 2003 en er werken op dit moment ongeveer 30 mensen. Finavista is centraal in het land gevestigd in Utrecht.

  Contact opnemen met de organisator
Uitnodiging Code Kraker bij Finavista
Netwerkevents Zakelijk

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.