uitnodiging opening Afvalstad

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Prinsenkwartier

Sint Agathaplein 4

2611 HR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
uitnodiging opening Afvalstad, vrijdag 18 december 15:30 uur, st. Agathaplein 4 te Delft

Over dit evenement

Graag nodigt de Kunstsuper Delft je uit voor de opening van Afvalstad door wethouder Bas Vollebregt op 18 december 2020 om 15:30 uur in het Prinsenkwartier, Sint Agathaplein 4 te Delft.

De opzet van de opening: De ingang is bij de deur tussen galerie Kadmium en de Kunstsuper Delft. Daar zal een vrijwilliger staan aan wie je de ticket kunt laten zien op je mobiel of een uitgeprinte versie daarvan. De vrijwilliger zal je een kaartje geven in een bepaalde kleur. De opening is in de podiumzaal, trap naar boven en linksaf. Er zijn 3 sprekers met een korte toespraak, waarna er na elkaar steeds een klein groepje naar beneden gaat om Afvalstad te bekijken. Deze groepjes worden bepaald door de kleur van het kaartje. De route staat duidelijk aangegeven. Bij Afvalstad staat een vrijwilliger voor toelichting.

Er is beperkt plaats. Mocht deze eerste ronde vol zijn, dan wordt er een tweede aangemaakt. Ondanks de huidige coronamaatregelen streven het ROC Mondriaan en de Kunstsuper ernaar om de opening door te laten gaan. Mochten de coronamaatregelen toch weer strenger worden, dan zijn we genoodzaakt om de opening te verzetten en laten we je dat zo spoedig mogelijk weten.

Nu maar hopen dat het aantal corona-opnames in de ziekenhuizen gaat dalen, zowel voor heel Nederland als voor Afvalstad!

De Kunstsuper ziet je graag komen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Prinsenkwartier

Sint Agathaplein 4

2611 HR Delft

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen