Gratis

Uitnodiging workshop inkoop bij de gemeente Den Haag

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Uitnodiging workshop inkoop bij de gemeente Den Haag

Over dit evenement

Beste leden en relaties,

Inkoop- en selectietrajecten zijn voor ondernemers niet altijd duidelijk, met name als het om inkoop- en aanbestedingstrajecten bij de overheid en gemeenten gaat. Veel ondernemers vragen zich regelmatig af hoe op het vizier te komen bij de gemeente.

Om jullie hierover meer duidelijkheid te geven hebben we twee inkoopadviseurs van de gemeente Den Haag bereid gevonden om samen met MKB Den Haag een informatiebijeenkomst/workshop te geven over inkooptrajecten bij de gemeente Den Haag.

Wij nodigen je uit voor deze informatiebijeenkomst/workshop die wordt georganiseerd op 25 mei as. van 09.00 tot 11.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt o.a. een korte voorlichting gegeven over de wet- en regelgeving waar de gemeente zich aan moet houden bij inkopen, welke mogelijkheden er zijn voor ondernemers om bekend te worden bij de gemeente en is er een interactief spel, waarin we jullie een aanbesteding laten ervaren.

Na deelname heb je een beeld van de mogelijkheden en onmogelijkheden, hoe en wanneer je jouw dienst of product zou kunnen aanbieden en leveren aan de gemeente.

Kim Schofaerts, Ferry Zandbergen en José Gubbels zullen de bijeenkomst leiden. Uiteraard is er ruimte voor input en vragen.

Deze inspiratiebijeenkomst is een initiatief van MKB Den Haag in samenwerking met afdeling inkoop van de Gemeente Den Haag.

Klik hier om aan te melden (de link voor het online event ontvangt u een dag van tevoren)

Met vriendelijke groet,

MKB Den Haag

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen