€ 61,48 – € 5.243,20
Uitreiking Amsterdam Business Inspiration Awards!

Uitreiking Amsterdam Business Inspiration Awards!

Venster Acties en details

Vanaf € 61,48

Datum en tijd

Locatie

Felix Meritis

324 Keizersgracht

1016 EZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Bijeenkomst MeerBusiness Amsterdam voor ondernemers en directeuren

Over dit evenement

Uniek: Uitreiking Amsterdam Business Inspiration Awards 2021

Tot het jaar 2020 organiseerde MeerBusiness Amsterdam ieder jaar de uitreiking van de Amsterdam Business Awards in mei en de Amsterdam Business Inspiration in december voor ondernemers en directeuren uit de regio.

Het wordt dus UNIEK en eenmalig. We gaan op 23 juni de Amsterdam Business Awards uitreiken aan een aantal diverse organisaties die op inspirerende wijze de afgelopen tijd hebben ondernomen.

De avond bestaat bestaat uit meerdere lagen: een VIP-diner met genodigden, waarbij gekookt wordt met topkoks: Erwin Grijsen en Graeme Noon. Het plenaire gedeelte van de avond is snel, afwisselend en inspirerend. Annemarie van Leggelo is onze host en de commissaris van de Koning Arthur van Dijk reikt de Awards uit.

We gaan na het krachtige programma volop feesten met meerdere DJ’s waaronder de betoverende Jennifer, die niet alleen kan draaien, maar ook kan zingen…

Danilo Kuiters bekend van “Bloed, Zweet &Tranen”, maar ook de verrassing van The Voice of Holland 2020, verzorgt een optreden. Lekker Nederlandstalig en…Amsterdams!

Dit speciale evenement zal plaatshebben in het prachtige, historische en sfeerverhogende Felix Meritis aan de Keizersgracht in Amsterdam. Ook hebben we op diverse plekken en tijdstippen een live-podium door de meest briljante musici van het Conservatorium van Amsterdam.

18.00 u: Welkom

19.00u : Exclusieve VIP-bijeenkomst in prachtige nieuwe zaal Felix Meritis Netwerkborrel/ sitdown dinner in Zuilenzaal met akoestisch entertainment voor sponsors en hun genodigden en speciale genodigden van Meer Business Amsterdam.

20.30u : plenair programma in de concertzaal uitgangspunten krachtig, snel, talkshowwijze. Uitreiking van de Amsterdam Inspiration Awards

22.00u: Start After Party met cocktails en DJ

23.30u : Einde

Wij hebben verschillende mogelijkheden en pakketten om uwzelf en uw organisatie te presenteren.

Afbeelding van Uitreiking Amsterdam Business Inspiration Awards!
Afbeelding van Uitreiking Amsterdam Business Inspiration Awards!
Afbeelding van Uitreiking Amsterdam Business Inspiration Awards!

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen