Gratis

Uitreiking BLAStprijs 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stedelijk Museum Breda

Boschstraat 22

4811 GH Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De BLAStprijs (voorheen Welstandsprijjs Breda) wordt 10 april a.s. wordt uitgereikt. De prijs is een initiatief van BLASt ondersteund door de gemeente Breda en de BNA Kring West-Brabant. Dit jaar wordt de prijs uitgereikt voor twee verschillende categorieën, namelijk:

categorie 1. Bedrijfgebouwen
categorie 2. Winkelpuien

Binnen deze categorieën heeft de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van de gemeente Breda een longlist samengesteld uit de beste plannen waarvoor in de afgelopen drie jaren (2015, 2016 en 2017) een omgevingsvergunning is aangevraagd plus projecten die zichzelf hebben aangemeld via de website van BLASt. Deze lijst is beoordeeld door een onafhankelijke jury bestaande uit Hans Lensvelt, designondernemer, Xander Vermeulen Windsant, architect-eigenaar van XVW architectuur en voorzitter van het Bosch Architectuur Initiatief, en Gert-Jan Wisse, landschapsarchitect bij Bureau B+B. De genomineerde projecten worden binnenkort bekendgemaakt.

De winnaars van de prijzen worden bekend gemaakt tijdens het BLAStcafé op 10 april a.s. Burgemeester Paul Depla reikt de prijzen uit. De prijs bestaat uit de Bredase Roede, een oude bouwkundige lengtemaat die uniek was in de Baronie van Breda. De avond wordt afgesloten met een borrel.

Wanneer: dinsdag 10 april
Hoe laat: 20.00 uur, inloop 19.30 uur
Waar: Stedelijk Museum Breda

Toegang is gratis maar wegens beperkte capaciteit is aanmelden verplicht. Wij rekenen bij aanmelding op u komst, mocht u toch verhinderd zijn stellen wij het zeer op prijs dat u zich tijdig afmeld via post@stichtingblast.nl
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stedelijk Museum Breda

Boschstraat 22

4811 GH Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen