Uitreiking Wij.land innovatieprijs 2022

Uitreiking Wij.land innovatieprijs 2022

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

De Groene Griffioen

18A Lange Muiderweg

1382 LA Weesp

Netherlands

Kaart bekijken

Op 30 juni reiken we de Wij.land innovatieprijs 2022 uit. Een prijs voor het beste ondernemersplan voor het veenweidegebied!

Over dit evenement

Ben je ook benieuwd naar de innovaties die het veenweidelandschap veerkrachtig en toekomstbestendig maken? Ook dit jaar doen weer veel startende ondernemers en creatieve geesten mee aan de Wij.land innovatieprijs. Wees welkom op 30 juni om 15:00, wanneer we de finalisten aan je voorstellen en de winnaars bekendmaken!

Voor de innovatieprijs zochten we naar het beste ondernemersplan voor innovatie in het westelijk veenweidegebied. Er zijn drie prijzen te vergeven. De eerst ter waarde van €10.000, en de tweede en derde ter waarde van €5.000.

De jury is telkens erg onder de indruk van het aantal inzendingen als ook van de creativiteit en vindingrijkheid van de ondernemers. Op basis van onder meer toepasselijkheid voor het veenweidegebied en de haalbaarheid van het plan worden de inzendingen geselecteerd.

De uitreiking vindt plaats op de mooie biologische boerderij De Groene Griffioen in Weesp. Op deze plek werken Wij.land-boeren Boy en Wendela Griffioen samen met innovatieve ondernemers zoals Wilder Land en Moma. We hopen dat je er bij bent en je laat inspireren door het verdienvermogen van landschapsherstel!

Heb je vragen over de prijs of dit evenement? Stuur dan een e-mail naar innovatieprijs@wij.land.

Een van de winnaars vorig jaar was het voedselmoeras. In de video hieronder zie je daar meer over:

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen