Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2496 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Zingen, dansen en bewegen voor peuters van 2 - 4 jaar.

Over dit evenement

Geniet uw peuter ook zo van muziek en bewegen? Met Club Ghazal gaan de ukkies liedjes zingen, muzikale spelletjes doen en muziek maken om op te dansen, te bewegen en naar te luisteren. Voor kinderen van 2 - 4 jaar.

Zingen, dansen en bewegen

Peuters vinden muziek fantastisch. Tijdens dit concert gaan ze zingen, spelen en bewegen. Kinderen leren en ontdekken spelenderwijs nieuwe woorden, verhalen en bewegingen. U gelooft uw oren niet! Het worden een heerlijke ochtend, waarbij de allerkleinsten zich helemaal kunnen uitleven en u kunt zien wat muziek en bewegen met uw kind(eren) doen.

Afspraken

In verband met de coronamaatregelen is maximaal 1 ouder/begeleider per kind toegestaan. Dit in verband met de plaatsing van de stoelen en de 1,5 meter afstand.

Reserveren

Vindt u het leuk om met uw peuters deze muzikale ochtend bij te wonen? Reserveren is verplicht. Bestel uw gratis toegangskaarten via onderstaande knop "Registreren". Met inachtneming van de 1,5 meter maatregel kunnen aan deze activiteit 14 kinderen deelnemen. Voorafgaand aan de workshop is het verplicht uw handen te wassen. Daarom word u uiterlijk om 9.45 uur verwacht.

Bibliotheek Ypenburg

Schrabber 8

2496 SR Den Haag

T: 070 - 353 8611

Bibliotheek Den Haag organiseert vanaf 15 juni weer verschillende activiteiten in de bibliotheken. Uw veiligheid is belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat u 1,5 meter afstand kunt houden, en treffen aanvullende hygiëne- en beschermingsmaatregelen. Het is verplicht om te reserveren, omdat een beperkt aantal mensen tegelijk in de bibliotheek kan zijn. Blijf thuis als u symptomen heeft die kunnen wijzen op besmetting met het coronavirus, zoals verkoudheid, koorts en hoesten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

8 Schrabber

2496 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen