Gratis

U.lab 2X meetup: From Ego- to Eco-systems

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Strijp

Nabij Evoluon

Parkeergelegenheid

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


U.lab 2x meetup Eindhoven: From Ego- to Eco-systems

Aansluitend op de online u.lab 2x cursus From Ego- to Eco-systems (E2E) (*) van het Presencing Institute, organiseert en faciliteert u.lab 2x meetup Eindhoven op drie data (10 en 24 mei en 28 juni 2017) een offline sessie, waarin de deelnemers aan u.lab 2x gezamenlijk een opgenomen live stream sessie (in het Engels) bekijken. Na het bekijken van deze sessie is er tijd is om ervaringen uit te wisselen.


Doel
Het doel van de u.lab 2x meetup Eindhoven is mensen met ervaring met u.lab de mogelijkheid te bieden om elkaar te ontmoeten en zich te scherpen aan de verhalen, strategieën en concepten, welke worden aangeboden - door het Presencing Institute - in een gezamenlijk te bekijken opgenomen live stream sessie. De verhalen, strategieën en concepten zijn gericht op het openen van de geest en het hart van de deelnemer om daarmee tot nieuwe manieren van denken en samenwerken te komen én tot het nemen van leiding in verandering binnen de drie onderstaande domeinen:

1. De toekomst van werk & lokale economieën
2. De toekomst van financiën & klimaat initiatieven
3. De toekomst van leren & creativiteit


Wat
Drie offline bijeenkomsten (10 en 24 mei en 28 juni 2017) waarin de deelnemers aan u.lab 2x gezamenlijk een opgenomen live stream sessie (in het Engels) bekijken, die ten doel heeft een nieuwe dialoog en nieuwe acties te laten ontstaan in ieder van de drie hierboven genoemde domeinen. U.lab 2x meetup Eindhoven faciliteert de bijeenkomsten. Na het bekijken van de uitzending is er tijd om ervaringen uit te wisselen.


Doe mee
Kom meedoen, ontmoet deelnemers aan u.lab 2x, bekijk samen de opgenomen live stream sessies, leer ervan en ga samen prototypen.
Heb je nog nooit iets met U.lab en Theory U gedaan? Dan volg je het best eerst deze online 0X cursus van 90 minuten.


Inschrijven
Voor iedere u.lab 2x meetup Eindhoven bijeenkomst kun je je afzonderlijk inschrijven. De locatie is in stadsdeel Strijp in Eindhoven op een goed bereikbare locatie per auto en OV. De precieze locatie word je bekend gemaakt na inschrijving.


Data
10 mei 2017 van 19:00 - 21:30 uur.

24 mei 2017 van 19:00 - 21:30 uur.

28 juni 2017 van 19:00 - 21:30 uur.


Te leveren bijdrage

  • De organisatoren verzorgen ruimte, koffie, thee en audio visuele middelen.
  • De deelnemers mogen een donatie doen op de avond naar eigen wens en waardebepaling.


Via deze link kun je e.e.a. nalezen op de website van presencing.org


(*) Om deel te nemen aan de online cursus "From Ego- to Eco-systems (E2E)" kun je je hier aanmelden.

De aanmelding voor de cursus is niet noodzakelijk om deel te nemen aan de offline bijeenkomsten van u.lab 2x meetup Eindhoven. Om op de hoogte te blijven van het Presencing Institute is dit wellicht voor jezelf wel wenselijk.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Strijp

Nabij Evoluon

Parkeergelegenheid

Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen