€ 99 – € 129

Ultimate Instability - Level 1 Sport

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Art of Sports

110 Baron de Gieylaan

9840 De Pinte

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Trainen met Aquabags® is leuk, juist omdat het zo anders is. Het is een manier van trainen die je tot het uiterste drijft.

Over dit evenement

“Waarom gaan we zo gefixeerd en voorspelbaar bewegen met vaste oefeningen, vaste sets en herhalingen, terwijl echte situaties die cruciaal zijn allemaal plots, onvoorspelbaar en onverwacht zijn.” Deze vraag staat centraal in de cursus.

De stroming sports is uitermate geschikt voor ambitieuze en gepassioneerde sport coaches, kracht- en conditietrainers of sportfysiotherapeuten.

Theorie en praktijk

De L1 introductie module bestaat uit een gebalanceerde mix van theorie en praktijk. Tijdens deze module wordt je geïntroduceerd in een aantal wetenschapsgebieden, theorieën en trainingsconcepten achter het gebruik van onze trainingsmaterialen gericht op sport. Hierdoor begrijp je de relevantie en kun je deze ook op een eenvoudige manier overbrengen op je clienten. In de praktijk maak je kennis met een aantal fundamentals en ‘simple rules’ die je trainingstoepassingen met onze materialen eenvoudiger en effectiever maken. Tevens wordt je geïntroduceerd in de constraint-led approach als methode voor coaching om de oplossingsruimte van je client aan te passen binnen de sport.Theorie:

- Mythe van kernstabiliteit- Constraints-led coaching- Motorbesturing en variabiliteit

Praktijk:

- Basis bewegingspatronen en analyse- Stabiele versus onstabiele belasting- Basis constraints-led coaching

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Art of Sports

110 Baron de Gieylaan

9840 De Pinte

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen