Underground Session: Changing the Face of the Beauty & Fashion Industry

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Endeavour Group

Phoenixstraat 4

2011 KC Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

"Waardevolle middag met inspirerende lezingen. Bovendien: óók zeer geschikt om in gesprek te komen met professionals van branchegenoten!" Juliëtte Pickkers (Beiersdorf)


WEGENS SUCCES EENMALIG TERUG


Underground Session

Een verdieping in de wereld van Influencer Marketing

Duik de diepte in met 3sixtyfive. In onze Underground Sessions nemen we je mee op een inspirerende reis naar de wereld van talloze vloggers, fashionista’s, foodies, gadgeteers en mommybloggers, oftewel: Influencers en hun honderdduizenden, soms miljoenen volgers.

Tijdens onze Underground Sessions krijg je de kans je te verdiepen in deze effectieve vorm van marketing. Iedere sessie staat in het teken van een specifiek thema.

Op een exclusieve, ondergrondse locatie word je door onze specialisten en gastsprekers geïnspireerd, geïnformeerd en verklappen we je verrassende insights uit de branche.


11 april 2019: Changing the Face of the Beauty & Fashion industry

Met één blik op Instagram ben je meteen op de hoogte van de laatste fashion trends en dankzij de populaire make-up tutorials op YouTube gaan miljoenen vrouwen ’s ochtends de deur uit alsof ze zo op de cover van VOGUE kunnen. Als het gaat om influencer marketing, lopen de Fashion & Beauty industrie ver voor op de rest.

Hoe deze branches influencer marketing naar een next level hebben getild en waarom JIJ dit ook zou moeten doen, hoor je op 11 april tijdens onze Underground Session: Changing the Face of the Beauty & Fashion Industry.
Want… What’s next?

Tijd voor een update vanuit het hart van de industrie. Wie zijn de nieuwe gezichten die jouw merk vertegenwoordigen? Hoe ontwikkelt de rol van de influencer zich en welke transformatie maken adverteerders mee?

Samen kijken we naar de toekomst van influencer marketing en zorgen we ervoor dat jij geheel future proof naar huis gaat.

Programma

  • 14.30-15.00 uur: Ontvangst & koffie
  • 15.00-15.30 uur: Why brands are moving from advertiser to publisher, Rosanne van de Leemkolk - 3sixtyfive
  • 15.30-16.00 uur: Homegrown influencers - Meet the new face of your brand, Jennifer Feaster - Age Network
  • 16.00-16.30 uur: Panel - What's next in influencer marketing, o.l.v. John Meulemans - 3sixtyfive, met panelleden Norbert Mirani (trendwatcher), Rob van Gent (Goosecraft), Rosanne van de Leemkolk (3sixtyfive) en Jennifer Feaster (Age Network)
  • 16.30-17.30 uur: Borrel


Datum en tijd

Locatie

Endeavour Group

Phoenixstraat 4

2011 KC Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen