Unicorn

Venster Acties

Unicorn

Aanstekelijke muziek uit vele windstreken.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Het Oude Gemaal Huygendijk 17 1703 RG Heerhugowaard Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 2 uren
  • eTicket voor mobiel

Unicorn maakt aanstekelijke muziek uit vele windstreken. Het repertoire is zeer omvangrijk: een mengeling van Iers, Nederlands/ Vlaams, Jiddische fiddlemuziek en liedjes, Schots, Canadees, bluegrass, maar ook zeemansmuziek en popballades.

Dankzij de ervaring, het vakmanschap, de muzikale capaciteiten en het aanstekelijke enthousiasme van de muzikanten van Unicorn wordt het concert tot een bijzondere gebeurtenis.

Unicorn speelt akoestische muziek (op de achtergrond aanvullend ondersteund door midi), maar meestal wel versterkt, op het door U gewenste geluidsniveau, via een eigen professionele geluidsinstallatie. Zo blijfven én de natuurlijke klank van de instrumenten bewaard én kan een hele zaal worden bereikt.

Unicorn is een echte live band; haar kracht ligt in het tot leven brengen van de gespeelde muziek. Zij staan met een zeer afwisselend en verrassend programma garant voor een swingende middag of een adembenemend concert.

De band bestaat uit de volgende leden: Jolanda Traarbach - lead zang, gitaar en percussie. Renske den Uil - lead zang, percussie, piano, melodica en dembe. Karin Bakker/Erna Sommer: zang, viool/alt viool, percussie. John Kuiper – zang, gitaar en 12 strings gitaar. Martien Tijburg: accordeon en cynthesizer/midi