Gratis

Meerdere data

Uniek bezoek aan een windmolen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beachclub De Banaan (Hellegatsplein)

Sluispad 1

3257MB Ooltgensplaat

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe kan het dat een windmolen ervoor zorgt dat jouw mobieltje wordt opgeladen thuis? En hoe kan het dat je toch stroom krijgt terwijl het niet waait? En wat is nou eigenlijk écht goede groene stroom? Kom het allemaal te weten tijdens het Weekend van de Wetenschap. Speciaal voor jou opent Greenchoice op 5 oktober haar deuren van één van de windmolens in Hellegatsplein voor een unieke rondleiding. We leggen je allemaal uit hoe het werkt én nemen een kijkje de windmolen zelf.

Op zaterdag 5 oktober ontvangen wij je bij Beachclub De Banaan met een drankje en iets lekkers. Onze molenaar neemt je mee in een in de wondere wereld van onze eigen Nederlandse windmolens. We testen jouw kennis met een quiz én wie weet ben jij wel de winnaar van een toffe prijs. Na een korte presentatie, leuk voor jong en oud, trekken we allemaal onze jas aan en gaan we naar buiten om een kijkje te nemen in de windmolen zelf.

Tijdens dit bezoek kun je ook je eigen windmolen knutselen en je lekker uitleven op een springkussen. Iedereen gaat naar huis met een echte Greenchoice goodiebag. Wil je nog langer blijven? Ga dan lekker uitwaaien op het mooie strandje naast de windmolen.

De activiteit duurt in totaal ongeveer 75 minuten. Geef je gratis op voor 1 oktober. Er is een maximaal aantal bezoekers voor deze unieke rondleiding, dus weer er snel bij! Vol = vol.

Delen met vrienden

Locatie

Beachclub De Banaan (Hellegatsplein)

Sluispad 1

3257MB Ooltgensplaat

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen