Uniek Wandelen 2022

Uniek Wandelen 2022

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

6512 AB

Stationsplein

6512 AB Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Net als vorige edities is dit een gratis groepswandeling, in een mooie en afwisselende omgeving van de Vierdaagsefeesten.

Over dit evenement

Op deze speciale unieke wandeling is iedereen welkom!

Wandelen is gezond, geeft plezier en vergroot de eigenwaarde, en daarom betrekken we een diversiteit aan mensen bij dit fenomeen zodat – naast het sportieve element – ook de ontmoeting tussen doelgroepen centraal staat.

De afstand bedraagt ongeveer 9 km. Halverwege is er een feestelijke pauze bij Festival op ’t Eiland, we sluiten af met een feestelijke, niet al te drukke, route door het centrum van Nijmegen.

De startlocatie is dit jaar het stationsplein van NS, de hoofdsponsor van deze unieke wandeling. We eindigen in stijl op een feestlocatie nabij het NS station. De start en finish zijn dus makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

We genereren met deze bijzondere wandeling aandacht voor inclusie. Uniek Wandelen is een activiteit waar mensen met en zonder beperking samen een positieve ervaring delen. We wandelen samen met o.a. scholieren en werkbegeleiders: dit inclusieve karakter maakt de wandeling een ontmoeting om nooit te vergeten.

De deelname is gratis. Het is wel nodig om je vooraf in te schrijven via onderstaande link. Vanaf 12.00 uur beginnen we met het overhandigen van de speciale Uniek Wandelen-t-shirts, vanaf 13.00 uur begint de wandeling.

Wanneer: donderdag 21 juli.

Tijd: 12.00 – 16.00 uur

Prijs: gratis

Klik op 'registreer' om de inschrijving te starten.

Veel plezier tijdens Uniek Wandelen!

Delen met vrienden