Gratis

Unieke rondleiding voor NKV Leden bij Lieuwe Boards en Appletree Surfboards

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lieuwe Boards B.V.

Nijverheidsstraat 1

2288 BB Rijswijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Unieke kans! Rondleiding door de werkplaats van Lieuwe Boards en Appletree Surfboards. Altijd al willen weten hoe een kiteboard en/of wave kiteboard gebouwd wordt, dan is dit je kans.Op 2 maart 2018 stellen Lieuwe Boards en Appletree Surfboards de werkplaats open voor de leden van de Nederlandse Kitesurf Vereniging. Appletree (kite) Surfboards en Lieuwe Boards geven 2 maart 2018 de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van de Boardshapers.

Lieuwe Boards deelt het unieke verhaal van het ontstaan van de Awesome, Shotgun en de Say No More. Wat zijn de stappen in het proces van het bouwen van het perfecte kiteboard? Waarom is het zo ambitieus om een transparant kiteboard met een woodcore te bouwen. Wat maakt de boards zo uitzonderlijk sterk? Lieuwe onderscheid zich door zijn ambacht.

Appletree is een bedrijf geleid door de broers Wieger en Jorrit, sinds 2005 zijn zij bezig met het shapen van het perfecte (kite) golfsurfboard. Zij delen graag met jullie waar ze nu staan en welke unieke innovaties zij ondertussen hebben doorgevoerd. Het resultaat behoort zonder twijfel tot de top. Net als Lieuwe’s Boards zijn deze boards customisable voor de echte personal “touch”.

Schrijf je snel in op 1 van de tijdslots, let op de inschrijvingen zijn beperkt!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lieuwe Boards B.V.

Nijverheidsstraat 1

2288 BB Rijswijk

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen