€ 25

Unieke training Harvard Onderhandelen met Rechter en Mediator

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jachthuis Beukenrode b.v.

2 Beukenrodelaan

3941 ZP Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
De Harvard Onderhandel Methodiek biedt methoden en technieken aan om voor alle partijen een win-win situatie te bereiken.

Over dit evenement

Onderhandelen is voor veel professionals een vanzelfsprekend onderdeel van hun vak. Het gaat daarbij lang niet alleen over materiële zaken, maar evenzeer over zaken als arbeidsomstandigheden, de inzet van resources en deadlines. De klassieke aanpak van hard tegen hard blijkt zelden effectief en is altijd minder efficiënt en bovenal schadelijk voor relaties.

Speciaal voor professionals als u bieden wij deze training Harvard Onderhandelen aan. U gaat aan de slag met uw professionele ontwikkeling als onderhandelaar. De Harvard Onderhandel Methodiek biedt methoden en technieken aan om voor alle partijen een win-win situatie te bereiken. Inhoudelijk leert u uw doel te bereiken, terwijl de relatie met de ander blijft behouden en vaak zelfs verbetert. U leert werken vanuit de vier Harvard principes: 1) scheid mensen van het probleem, 2) focus op belangen, niet op posities, 3) creëer opties (vergroot de taart) en 4) maak gebruik van objectieve criteria. U leert spelen met alle fasen van het onderhandelproces en uw gereedschapskist raakt gevuld met de beste technieken op het gebied van onderhandelen.

OPZET

8 dagdelen training. In de training zal met afwisselende werkvormen geoefend worden met eigen praktijkvoorbeelden onder begeleiding van ervaren trainers.

Naast techniekoefeningen, rollenspellen, zelf-assesment, filmfragmenten en video-opnamen zal ter integratie van al het geleerde worden afgesloten met een uitgebreide praktijkcasus.

RESULTAAT

Na afloop van de training:

• Bent u in staat effectief te onderhandelen

• Kunt u omgaan met harde onderhandelaars en oneigenlijke tactieken

• Weet u waarom onderhandelingen vastlopen en kunt u die vlottrekken

• Kent u uw eigen voorkeursstijl van onderhandelen en herkent u die van de ander

• Speelt u met de Harvard principes en de fasen van onderhandelen

DE TRAINERS

Frans van Arem is rechter, mediator en trainer en medegrondlegger van Mediation naast Rechtspraak. Hij is projectexpert voor mediation (ADR) en onderhandelvaardigheden voor de Raad van Europa, GIZ en de USAID en coauteur van het boek Olympisch onderhandelen. Frans is vooral geïnteresseerd in processen tussen mensen en ziet crisis als kans.

Jan Hille Noordhof, heeft ruim twintig jaar ervaring als trainer/adviseur op het gebied van conflicthantering, acquisitie- en onderhandelingsvaardigheden in binnen- en buitenland. Jan Hille heeft meerdere boeken op zijn naam staan, waaronder het onlangs verschenen “Waarom zeggen wij niet wat wij vinden? Op naar een open en veilige bedrijfscultuur” (Atlas Contact 2019).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jachthuis Beukenrode b.v.

2 Beukenrodelaan

3941 ZP Doorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen