Unlock Your True Potential - Online 7-daagse cursus

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

‘Unlock Your True Potential' – online 7-daagse cursus

Laat 2019 JOUW jaar worden! Open je ogen voor alles wat er al IS. Haal je voet van de rem en zet ‘m op het gaspedaal!

Mijn intentie van deze reis is om jouw verbinding met je hart te bekrachtigen. Zodat jij je ware potentie écht gaat benutten, waardoor ALLES in je leven in positieve zin transformeert!

Mijn verbinding met mijn hart wordt met de dag krachtiger en dat zie ik terug in hoe ik het leven ervaar. Ik ervaar heel veel vrijheid, rust en plezier en dat gun ik jou ook.Één van mijn meest transformerende inzichten wil ik je alvast niet onthouden:

'Zichtbaar zijn mág! Het is zelfs onze natuurlijke staat om zichtbaar te zijn. Dus laat jezelf zien! Laat van je horen!'

Als je een kaars aansteekt, zet je die vervolgens toch ook niet in een dichte kast om zijn licht te laten schijnen? Nee, die zet je midden op tafel, zodat iedereen die dat wil van het licht kan genieten. En als je er geen behoefte aan hebt, kijk je toch niet? Zo simpel is het. Die kaars is verre van arrogant. Die kaars doet gewoon waar ze goed in is: haar licht laten schijnen. Precies dát geldt ook voor jou en mij en die les heb ik op een vrij confronterende manier geleerd. Ik dacht dat ik weinig moeite had met zichtbaar zijn, maar de realiteit liet me onder ogen zien dat niets minder waar was. Ik vertel je tijdens de 7-daagse wat er precies gebeurde en hoe deze situatie uiteindelijk enorm in mijn voordeel heeft gewerkt, omdat ik mezelf er EINDELIJK toe aanzette zichtbaar te zijn. Van me te laten horen. Ik ben de 'leraar' van destijds inmiddels dan ook enorm dankbaar, want het heeft me mede gebracht waar ik nu sta.Wat kun je verwachten?

  • 7 dagen lang ontvang jij elke dag transformerende inzichten, meditaties en/of oefeningen in de vorm van video, audio of tekst.

  • Je ontvangt alles gewoon in je mailbox, zodat je zelf kunt bepalen waar en wanneer je er even tijd voor maakt (15-30 minuten per dag).

  • Elke dag staat in het teken van een thema, waar we ons compleet in onderdompelen. Ik laat me hierbij leiden door mijn hart en zal delen wat gedeeld mag worden.

Ik begeleid jou deze 7 dagen ook niet alleen! Twee waanzinnige, krachtige vrouwen gaan jou hier eveneens in ondersteunen, zodat je op diverse manieren geraakt en geïnspireerd kunt worden.

  • Manon Kater, een krachtige healer & lichaamswerker, zal praktische (lichaams)oefeningen delen die je helpen om gedurende de dag weer dicht bij jezelf te komen en te blijven. Te aarden! http://www.mozadiek.nl/

  • Thea Jurina, ik noem haar ook wel de ‘Queen of Words’, is als geen ander in staat om de Alomtegenwoordige Liefde door haar heen te laten stromen en dit vervolgens te vertalen in een transformerende, liefdevolle audio. Afgestemd op de groep die meedoet.
    http://www.theajurina.nl/

Kortom: “Leef vanuit je hart. Niet morgen, maar nu.”

Ben jij klaar voor een transformerende reis en zegt jouw hart ‘JA!’?

Aarzel dan niet en meld je aan!

Datum en tijd

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen