UNO-UMCG Symposium 'Kennismaken'

Venster Acties

UNO-UMCG Symposium 'Kennismaken'

Werk je in de ouderenzorg? Laten we kennismaken, en samen deze kennis delen en verder verspreiden!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

MartiniPlaza 2 Leonard Springerlaan 9727 KB Groningen Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Binnen het Universitair Netwerk Ouderenzorg (UNO-UMCG) doen onderzoekers en zorgpraktijk samen wetenschappelijk onderzoek; we maken dus kennis! Kennis die jouw werkzaamheden in de zorg voor kwetsbare ouderen kan ondersteunen en verbeteren. Het symposium Kennismaken biedt je de unieke kans om van heel dichtbij kennis te maken met UNO-UMCG-onderzoek. Je hoort en ziet welke kennis er binnen het UNO-UMCG wordt gemaakt en waaraan je misschien wel zelf hebt bijgedragen. Ervaren sprekers en sessieleiders brengen je op de hoogte van interessante onderzoeksresultaten en leggen uit hoe je deze kennis binnen jouw eigen organisatie kunt delen. Je wordt omringd door collega's uit andere UNO-UMCG zorgorganisaties, waarmee je kunt kennismaken en je eigen kennis en praktijkervaringen kunt delen.

Bekijk het volledige programma

Speciaal voor

Medewerkers van zorgorganisaties die bij het UNO-UMCG zijn aangesloten: iedereen die betrokken is bij het verlenen van zorg aan kwetsbare ouderen in het verpleeghuis of thuis.

Kosten

Gratis* toegang voor medewerkers van zorgorganisaties die aangesloten zijn bij het UNO-UMCG: Alliade/Meriant, Carintreggeland, Dignis/Lentis, Zorggroep Drenthe, De Hoven, Icare, Interzorg, Kwadrantgroep, Liberein, Zorggroep Meander, Noorderboog, Noorderbreedte, Noorderzorg, Patyna, Tangenborgh, Treant, TriviumMeulenbeltZorg, Zonnehuisgroep Noord, Zorggroep Groningen, ZINN en medewerkers van het UMCG.

Voor andere geïnteresseerden geldt een toegangsprijs van 75,00 euro.