Update training voor kerngebruikers - Groepsinzicht

Update training voor kerngebruikers - Groepsinzicht

van Gynzy

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten

Registreren is niet meer mogelijk maar gelukkig kun je de webinar wel gewoon bijwonen! De dag zelf delen we de link waarmee je kunt meekijken naar de webinar via YouTube.

Op woensdag 16 februari kun je deelnemen aan deze online update training voor kerngebruikers via Google Meet.

Over dit evenement

Deze training is speciaal voor kerngebruikers en vindt op 16 februari plaats.

Tijdens deze online update training voor kerngebruikers ontdek jij het nieuwe Groepsinzicht! Je ontdekt welke informatie je uit het Groepsinzicht kunt halen en hoe je deze informatie kunt gebruiken. Ook verkennen we hoe je het Groepsinzicht zo in kunt stellen dat het volledig aansluit bij jouw manier van werken. Na deze update training kun jij als kerngebruiker jouw collega’s op de hoogte brengen van de mogelijkheden van deze nieuwste ontwikkeling van Gynzy.

De update training voor kerngebruikers duurt 45 minuten en is bedoeld voor kerngebruikers die werken met de digitale verwerking van Gynzy.

Google Meet

Voor deze online update training maken we gebruik van Google Meet. Je ontvangst van ons nog een mail met een link. Je kunt dan eenvoudig deelnemen door op de link te klikken: je hoeft niets te downloaden en je hebt geen account nodig.

Contact

Mail naar buddy@gynzy.com of bel ons op 040 - 4020907.