Gratis

Urban in Motion

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Pjez Unik Eeklo

Tieltsesteenweg 22

9900 Eeklo

Belgium

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

"Urban in Motion" is een tentoonstelling die street-art en recylcage-art bijelkaar brengt in een zeer kleurrijke energieveld. Een combinatie die zelden nog gezien is.

TENTOONSTELLING OPEN ENKEL IN HET WEEKEND VAN 12u TOT 18u.

Met kunstwerken van:

Eric Baeyens, de Panamarenko van de kust. Hij brengt zijn nieuwste creaties naar deze tentoonstelling. De bezoeker zal zich wanen tussen de vliegende objecten, geïnspireerd op de zee.

Els Wenselaer is het meest bekend om haar "Menselijke Hybriden". Ze werkt met steengoed klei bedekt met slib, vlekken en oxiden en hier en daar een beetje glazuur. Haar werk heeft een humoristische ondertoon en weerspiegelt de kritische impact van gebeurtenissen of ervaringen.

Helena Olewicz schildert met emoties: passie, vreugde, verdriet, liefde en haat. Een drang om de juiste kleur, het juiste beeld en het juiste gevoel weer te geven. Compositie, structuur, reliëf, soms in sobere tinten, soms in een ware kleurenexplosie. Laag per laag, steeds opnieuw, met een kritische blik, meenemen en loslaten. Een zoektocht naar evenwicht, een groeiproces, het streven naar perfectie.

De Monkey-reeks van Michiel Mels typeert karakters die gedreven worden door hun innerlijke ruwe energie: puur en ongebonden. Ze leven in alle vrijheid, geïnspireerd door hun eigen verlangen.

Da Ad is geboren in de voormalige USSR waar religie verboden was. Niet toevallig voelt hij zich aangetrokken tot het religieus symbolisme en is zijn oeuvre doorspekt met verwijzingen naar de religieuze thematiek van de middeleeuwse kunst. Hij haalt zijn inspiratie uit de Gotische architectuur, oude Vlaamse schilderijen en Russische iconen.

De lomografische composities van Peggy De Meue vormen alledaagse dingen om, in kleurrijke verhaallijnen. Vol van emoties met een vleugje humor.

Opening is op vrijdag 1 september van 19u tot 22u.

Voor meer info: contact@pjezunik.com of 0476 939291.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Pjez Unik Eeklo

Tieltsesteenweg 22

9900 Eeklo

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen