Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Marktplein

7391 Twello

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op zaterdag 5 mei is er de 1e editie van Urban Meets Sports op het marktplein in Twello. Deze dag staat in het teken van o.a. de nationale straatvoetbaldag. Hierbij kan de jeugd met een team deelnemen om 5 tegen 5 te spelen op een straatvoetbalveld met echte boarding. Stichting Koepel heeft voor dit evenement een samenwerking weten te realiseren met straatvoetbalbond Nederland (SVBN) om de jeugd uit de gemeente Voorst een leuk, sportief en attractief programma aan te bieden op zaterdag 5 mei.

De jeugd kan zich deze dag inschrijven in verschillende leeftijdscategorieën voor het straatvoetbaltoernooi.

6 t/m 9 jaar (jongens/meisjes) 10 t/m 12 jaar (jongens/meisjes) 13 t/m 15 jaar (jongens/ meisjes) 16+ (t/m 30 jaar) (jongens/ meisjes)

Inschrijven kan nu via: www.SVBN.nl/aanmelden

Op deze sport en beweeg dag met als thema 'Urban Meets' Sports zijn er voornamelijk urban sporten te vinden waarin de jeugd van 6 t/m 30 jaar een leuke workshop kan volgen en kennis kan maken met deze sport.

Naast het straatvoetbal kan men zich deze dag vermaken met o.a. clinics op het gebied van BMX fietsen, Kan Jam, basketbal 3x3 en een workshop graffiti spuiten.

Ook voor de jongste jeugd is er voldoende te beleven, zo kan men zich vermaken op één van de leuke springkussens en attracties van Hamersma verhuur. Verder is er een levend tafelvoetbalspel en een SUTU muur op het markplein, om gezellig met je vrienden uit te proberen.

We zien je graag terug op zaterdag 5 mei tussen 10:00 - 17:00 op het marktplein in Twello.

Deze dag word mede mogelijk gemaakt door; Stichting Koepel sport, welzijn en cultuur Younger at Heart Hamersma verhuur SV Voorwaarts buurtsportcoaches SV Twello basketbal gemeente Voorst Straatvoetbalbond Nederland (SVBN)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Marktplein

7391 Twello

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen