Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Utrecht - Hop & Stork en Henri Bloem: Wijn & Chocolade

Hop & Stork

Vrijdag 1 juni 2018 van 19:00 tot 22:00 (CEST)

Utrecht - Hop & Stork en Henri Bloem: Wijn & Chocolade

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Servicekosten Aantal
Utrecht - Hop & Stork en Henri Bloem: Wijn & Chocolade 31 mei 2018 € 39,50 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Deel Utrecht - Hop & Stork en Henri Bloem: Wijn & Chocolade

Evenementdetails

De combinatie van wijn en chocolade is spannend en zeker niet alledaags. De vakkennis spat er van af deze avond. De ervaring, passie en het enthousiasme van deze twee speciaalzaken uit Utrecht leiden tot een boeiende en leerzame avond.

Uiteraard zijn er klassieke combinaties zoals de zoete rode Banyuls met pure chocolade. Een prachtige combinatie en beide producten versterken elkaar. Maar, laat chocolade zich ook combineren met een droge witte of rode wijn? Tijdens deze workshop krijgt u antwoord op dit soort vragen. Het belooft een spannende en niet alledaagse avond te worden! Wij gaan u verrassen met een aantal fantastische combinaties tussen wijn en chocolade. U proeft deze avond verschillende wijnen en diverse soorten chocolade. De workshop duurt ca. 3 uur en het programma ziet er globaal als volgt uit:

  • Uitleg over alle ins en outs van chocolade door chocolatier Zoe Hossen, hoe wordt het gemaakt en wat bepaalt de smaak van chocolade? U proeft chocolade van wit tot zeer puur uit verschillende delen van de wereld. En uiteraard een kijkje in de keuken: hoe tableer je chocolade? Handig tips voor thuis!

 

  • Uitleg over wijn, wijn proeven en wijn-spijs door vinologe Joke van den Bogert van de oudste wijnspeciaalzaak van Utrecht, Wijnkoperij Henri Bloem Utrecht (www.henribloem.nl). Je krijgt een aantal mooie en interessante kwaliteitswijnen te proeven

 

  • Proefsessie wijn en chocolade: we combineren een aantal soorten chocolade met een 3-tal bijzondere wijnen. We gaan op zoek naar een fraai huwelijk tussen deze twee prachtige producten.

Zorg dat je je ticket tijdig reserveert, het aantal deelnemers is niet ongelimiteerd, VOL = VOL

Is deze workshop uitverkocht of graag een andere datum of privé feestje? Neem dan contact met ons op via: info@hopenstork.com

Heb je vragen over Utrecht - Hop & Stork en Henri Bloem: Wijn & Chocolade? Neem contact op met Hop & Stork

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Hop & Stork
Lijnmarkt 1
3511 KE Utrecht
Nederland

Vrijdag 1 juni 2018 van 19:00 tot 22:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Hop & Stork

Zien, ruiken & proeven van chocolade, koffie, patisserie en ijs!

Stimulates the senses with chocolate, coffee, pastry and icecream!

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.