€ 55

Utrecht - Workshop na-zomerse bonbons

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Hop & Stork

Lijnmarkt 1

3511 KE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe maak je een goede bonbon? De ganache (vulling) van de bonbon bepaalt voor een groot deel de smaak en kwaliteit. Ook het dunne laagje chocolade om de ganache te beschermen vergt de nodige precisie. Onze chocolatiers leren u de fijne kneepjes van het vak. De bonbon workshop duurt ca. 3 uur en het programma is als volgt:

– hartelijk welkom met koffie of thee
– theorie over chocolade van cacaoboon tot reep
– proefsessie chocolade van wit tot zeer puur uit verschillende delen van de wereld
– theorie en demonstratie van het tempereerproces van chocolade
– aan de slag met het koken van je eigen ganache
– aan de slag met vullen van je eigen bonbon mal
– tips voor de bereiding van chocolade thuis
– inpakken van je eigen bonbons

Is deze workshop uitverkocht of graag een andere datum of privé feestje? Neem dan contact met ons op via: info@hopenstork.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Hop & Stork

Lijnmarkt 1

3511 KE Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen