Gratis

Utrechtse Euro Handelsbijeenkomst voor ondernemers in de provincie Utrecht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Team Building

Admiraal Helfrichlaan 6

3527 KV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Zakendoen met de Utrechtse Euro

Over dit evenement

De Utrechtse Euro Handelsdagen staan in het teken van daadwerkelijk zaken doen en direct betalen met de Utrechtse Euro.

Als deelnemer heb je een concreet aanbod of vraag. Ter plekke reken je dit met elkaar af in Utrechtse Euro's met de U€-App.

Het doel is simpel: Utrechtse Euro's in omloop brengen en laten circuleren. Op de bijeenkomst zelf leer je andere ondernemers kennen door op kleine schaal met ze te handelen, zodat je later mogelijk grotere deals met elkaar afsluit.

De handelsdag start met een presentatie over:

  • het aanvragen van een account
  • het werken met de App en via de website
  • het aanvragen van krediet
  • het doen van onderlinge transacties

Vervolgens gaan we handelen. Een aantal ondernemers is aanwezig met een stand of staantafel om hun producten / diensten te laten zien. Sowieso is van iedere deelnemer zijn / haar aanbod duidelijk zichtbaar voor iedereen (zie ook hieronder).

Voor wie wil, is er vanaf 18:00 pizza (10 euro per stuk, graag op de dag zelf afrekenen, bij voorkeur met Utrechtse Euro's). En er is de mogelijkheid om na het eten tot uiterlijk 20:00 een van de activiteiten van The Team Building te doen, bv. bijlwerpen.

Wil je er als ondernemer de 17e bij zijn, regel dan vooraf de volgende zaken:

  • Zorg dat je minimaal 100 Utrechtse Euro op je rekening hebt staan. Heb je dat niet, koop dan Utrechtse Euro aan met euro’s, of leen tot maximaal 1000 Utrechtse Euro. Vragen over een lening? Neem contact op via info@utrechtse-euro.nl
  • Maak een korte omschrijving van je bedrijf, en evt. product / dienst die je op de handelsdag wil aanbieden en stuur die op naar info@utrechtse-euro.nl Zorg voor het liefst een relatief klein product of dienst waarmee andere ondernemers jouw aanbod en bedrijf beter kunnen leren kennen. Bijvoorbeeld een bon voor een uur marketingadvies, of een bon te besteden bij jouw restaurant of winkel, etc.
  • Van deze omschrijving maken wij speciale naambadges en we zorgen dat jouw bedrijf en producten vooraf (online op de nieuwe Utrechtse Euro marktplaats) en tijdens de handelsdag goed zichtbaar zijn voor andere deelnemers.
  • Zorg dat je de Circuit Nederland app hebt geïnstalleerd om betalingen met Utrechtse Euro te kunnen doen en ontvangen op de dag zelf. De app is beschikbaar in de Google Playstore en App Store.

Over de Utrechtse Euro in het algemeen:

Zoek je een extra verkoopkanaal? Wil je zaken doen met andere Utrechtse ondernemers? Zie je een nieuwe munt die juist lokaal werkt ook wel zitten? Bouw mee! Door met Utrechtse Euro’s te betalen buig je geldstromen om en laat je geld meer door de regio Utrecht stromen. Als deelnemer kan je de beschikking krijgen over een online zakelijke rekening voor de betaalomgeving. En je maakt meteen deel uit van een levendige marktplaats. Op de Utrechtse Euro Netwerkbijeenkomsten leg je gemakkelijk nieuwe contacten met ondernemers actief in de provincie Utrecht.

Het Utrechtse Euro netwerk helpt Utrechtse bedrijven bij elkaar te kopen via een onderling betaalnetwerk waarbij je geld naar elkaar doorschuift. Daardoor krijgen aangesloten bedrijven meer omzet. Vind elkaar voor lokale inkopen, klussen en projecten. Met rentevrije kredieten vergroten we elkaars bestedingsmogelijkheden.

Je komt aan Utrechtse Euro’s door ze te verdienen, op te nemen als rentevrij krediet of je koopt Utrechtse Euro’s. Hoe dat werkt , dat ontdek je vanzelf op deze handelsdag die een aantal keer per jaar georganiseerd wordt.

De Utrechtse Euro Ondernemersbijeenkomsten zijn vrij toegankelijk, worden bezocht door gemiddeld zo'n 30 ondernemers op een wisselende, altijd weer op een verrassende bedrijfslocatie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Team Building

Admiraal Helfrichlaan 6

3527 KV Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen